ANİME: LA STORIA DELLA ARCANA FAMIGLIA





Kategorileri:
Aksiyon, romantik, komedi, süper güç ve biraz da fantastik

Konusu:
Regalo adlı küçük bir adanın güvenliği "Arcana Famiglia" denilen bir organizasyon tarafından sağlanmaktadır. Bu organizasyonun her bir üyesinin farklı bir tür gücü vardır.
Organizasyonun başı olan "Baba" 59. doğum gününde artık başkanlığı bırakacağını, yeni başkanın ise organizasyon üyeleri arasında yapılacak turnuvayı kazanan kişinin olacağını açıklar. Baba, aynı zamanda turnuvayı kazanan kişiyle Felicita adlı ve organizasyonun bir üyesi olan kızıyla evlendireceğini söyler.
Kendi iradesiyle hareket etmek isteyen Felicita ise babasının söylediklerine karşı çıkar. Arkadaşları Liberta ve Nova da bu durumdan rahatsızdır. Fakat karara karşı gelemezler. Bu durumda Felicita'nın özgürlüğünü kazanması için turnuvayı bu üç arkadaştan birinin kazanması gerekmektedir.




                                                                                               12 bölümlük kısa bir 2012 animedir.

Animeyi daha bitirmedim. Son bölüm hala izlenmeyi bekliyor ama bu zamana kadar izlediğim kadarı ile oldukça keyif aldığımı söylemeliyim. İzlerken bol bol gülüp eğlenebileceğiniz ve görsel olarak da sizi doyuracak oldukça güzel bir anime.

Anime sadece kızımız ve iki arkadaşı hakkında değil. Aslında kalabalık bir grup. Başlarına türlü türlü olaylar geliyor. Ama bu üçlümüz genel anlamda olayların içindeler. Karakterler, kişilik olarak birbirine uymuşlar ve kötü olanı bile içten içe seviyorsunuz. Romantik ama öyle bayıltacak derecede değil daha çok komikliği ön planda.

Bölümlerde bu 8 kişilik grubu incelediğimiz de oradaki zorlu mücadeleyi izlediğimiz de oluyor. Sonuçta, Arcana ailesinin yaşadıkları yeri birçok tehlikeden korumak ve huzuru sağlamak görevleri. Sonunu izleyip bitirmek istemesem de merak işte. En iyisi yeni ve görselleri güzel bir anime daha bulmak. Tabi ona da dizilerden ve kitaplardan fırsat kalırsa :)

Unutmadan dizi bitimlerindeki en en sondaki kısa komik videoları da izleyin!

Hepinize iyi seyirler…






 

Yorum Gönder