BİR AŞK MASALI'M: INFINITE - ∞


...Yılın ilk yazısı ve ilk aşkı...

Evet, cumadan gelen sevgili kuzenimin esir alması, sürekli dilinden düşürmeden bahsetmesi sayesinde tanıştığım ve programlarını izledikten sonra aşık olduğum bir grup: Infinite!


Grup o kadar içten, samimi, komik, sıcak, renkli ve gerek dansları gerek de şarkılarıyla gerçekten çok başarılı. Danslarını yedisinin de aynı anda ve başarılı bir şekilde yapması sizi onlara hayran bırakıyor. Bu sebeplerle ben birine değil de hepsine aşık oldum. Çünkü biri olmadan diğeri tamamlanmıyor gibi. Öyle bir grup.


Yazmadan önce toplu olarak mı yoksa tek tek mi tanıtsam diye çok düşündüm. Sonunda kendimi tutamamam ve her biri hakkında fikrimi paylaşmak istemem sebebiyle grubu teker teker tanıtmaya karar verdim. Aslında buna tam tanıtım değil de benim onlar hakkındaki kişisel görüşlerim denebilir. Şimdi de sevgili grup üyelerimize geçelim -yaş sırasına göre:

Kim Sung Kyu

Kendisi grubun lideridir. 1989 doğumlu yani 24 yaşındadır. Grup içinde yaşlı olduğuyla ilgili dalga geçilir. Çünkü çok çabuk yorulur, her şeyin hemen bitmesini ister ve en büyükleridir. Diğer gruplara ve liderlere bakıldığında sevdiğim biridir. Çünkü grup onunla dalga geçti diye kızmak yerine onlarla birlikte güler. Grupta sesi en güzel olan kişidir. Ayrıca grupta ortalığı karıştıran ama kader işte, ne olursa ona patlayan biridir  ;)

Jang Dong Woo

Grubun rapçisidir. Çok hareketli ve güleryüzlüdür. Kahkaha attıkça benim de atasım geliyor :) 1990 doğumludur yani 23 yaşındadır. Sadece iyi bir rapçi değildir, aynı zamanda slow şarkı da söyleyebilir. Gülüşü ve kahkası sayesinde Melek olarak da bilinir ;) Anında şarkı yazabilir. Bunun için çok şiir vb. şeyler okumuştur. Kimse anlamasa da iyi felsefe yapar.

Nam Woo Hyun

Bu çocuk varya sırf fanlara çalışıyor. Her kamera karşısına geçince fan servis yapmadan duramaz. (fan servis: fanlara yapılan sevgi hareketleri) Ayrıca MC olma merakı yani sunucu olma merakı vardır -hem de çok fazla. Hiç bir fırsatı kaçırmaz! Çok yağcılık yapar ve hareketleri yüzünden sık sık hayal kırıklığı olsa da sevmemek elde değil :D 1991 doğumlu yani 22 yaşındadır. Ana vokalisttir.

Lee Ho Won

Hoya olarak bilinir. Mor rengine karşı ciddi bir takıntısı vardır. Çok kurnaz ve lakap konusunda ustadır. Ortaya bir laf atar, hedefi 12'den vurur ve sessizce geri çekilir. Dikkat edilmesi gereken bir karakter yani ;) Bir de bitmiş bir dizisi vardır; "Reply 1997" Grubun dans ustasıdır. Daha önce dans öğretmenliği yapmştır.

Lee Sung Yeol

Grubun bay mankenidir. Çünkü bir manken gibi yürür. Ayrıca çocuk gibi olduğundan aklına gelen ilk şeyi söyler. Bu yüzden hem kendi hem de grubu çoğu zaman rezil eder. Ama asla kötü niyeti yoktur. Moda Kralı bölümü yayınlandığından beri hüzünlüdür ;) Başlı başına komedidir. Sesini bir kızdan daha fazla tizleştirebilir.

 Kim Myung Soo

L adını kullanır. Grubun yüzüdür. Hem sevimli hem de fotojeniktir. Pek konuşkan biri değildir ama kendisi ve cool oluşu yeter :D Siyah tutkusu vardır. En sevdiği renktir ve sırf bu yüzden kendisine kötü bile olsa siyah yıldız vermişliği vardır. Mankenlik deneyimi bulunur. 1992 doğumlu yani 21 yaşındadır.

 Lee Sung Jong

Grubun sevmediğim tek üyesidir. Kendisi 1993 doğumludur ve 20 yaşındadır. Sevmeme nedenimi anlamışsınızdır. Yaşıtız ama çocuk hem idol hem de benden daha tatlı! Şaka bir yana, gurubun maknaesidir -en küçüğü demektir- Belki de bu yüzden çok efendi, saygılı ve sabırlıdır. Şey, yani, odasına gidene kadar. Çünkü odasına gidince tüm sinirini oyuncak ayılarından çıkarır... XD


Grup birçok programda yer almıştır. Mtv'de yer aldıkları 7/24'lük olağan bir programları, birçok televizyon programına çıkmışlıkları... Ama içlerinden 2 tanesi çok iyidir. Biri 2 şişman, komik ve hazır cevaplı kişilerin sundukları "Weekly Idol" -ki bu programa ikiden fazla katılmışlardır, çok seviliyorlar ya- diğeri ise size izleminizi şiddetle tavsiye deceğim "Infinite RK" adlı programdır. Her ikisinin türkçe altyazısı youtube'da vardır.


Infinite RK programı, grup üyelerinin her hafta belli konularda önce hayranlar ve daha sonra kendi aralarında yaptıkları birbirinden eğlenceli yarışmalar sayesinde sıralandıkları bir programdır. 1 sezon ve 15 bölümdür. İzlerken her dakikasında gülerek öldüğüm ve nefessiz kaldığım bir programdır. Grup üyelerini burada hem yakından tanıyoruz hem de izlerken eğleniyoruz. Eğer mutsuz bir gününüzse açıp tekrar tekrar izleyebilirsiniz.


Dizinin -ya da programın- ilk bölümleri alışma aşaması olduğu için bir tutukluk olsa da çok geçmeden çoşuyorlar ve bizi ekrana kilitliyorlar. Bittiği için ağlasam haksız değilim. Özellikle son bölümü kahkalarım yüzünden durdurup durdurup izledim. Kuzenim birkaç defa izlemesine rağmen o da izlerken benimle birlikte gülmüştür :D

Şimdi de yazının sonuna geldik. Kapanışı birkaç müzik videoları ile yapmak istiyorum. Keyifli dinlemeler ve okuduğunuz için teşekkürler :)



Burdaki dansları çok hoşuma gidiyor. Karmaşık ama güzel. Klibin sadece dans olamayan hali de oldukça güzeldir. Anlamı ise ağzınızı açık bıracakacak cinsten.


Klibin sonu hem rezillik hem de komedi...


Burada nakaratta seslerini inceltip söylemeleri çok güzel olmuş. Slow ama baydıran bir tarzda değil :)


Elleriyle gel işareti yaptıkları yer, müzik ve sözler eğlenceliydi.


Aslında bu klipte yaptıkları bir fügür tam gözükmüyor. Ki o figürü nerdeyse herkes deniyor ama başaramıyor. Hem de nasıl yapılacağını gittikleri programlarda sürekli gösterdikleri halde. Bu figür yani akrep dansı'nı daha önce yapan çok ama yedi kişi birden ve aynı anda yapınca hem de mükemmel derecede birden ünleniyor. Akrep dansı için Hoya'yı tebrik etmek lazım ;)

Neyse, ben de bu yüzden size o figürün değişik açılarla yapılışını gösteren bir video hediye ediyorum:


Yorum Gönder