DEBT COLLECTOR by SUSAN KAYE QUINN | VİDEO TANITIMI ve ÇEKİLİŞ


Herkese merhabalar :)

Bugün sizlere kapakları ve konusuyla oldukça ilgi çekici olan bir serinin tanıtımı yapacağım ve asıl olay hazırlanmış trailerı tabi :D

Öyleyse önce kitap ve yazar tanıtımı, daha sonra videomuz ve en sonda da yazarımız tarafından yürütülen çekilişe bakalım. Hazırsanız başlıyoruz:

Debt Collector by Susan Kaye Quinn
Seri: Debt Collector Serisi (Şu zamana kadar 8 kitap yayınlanmıştır)
Tür: Genç-Yetişkin Karanlık Gelecek

Kitap Tanıtım:

Serbest piyasada hayatınızın değeri ne kadardır?
Bir borç tahsildarı size kesin olarak söyleyebilir.

Lirium, simsiyah trençkotu, çizmeleri ve her borç toplayıcısı gibi ruhundaki siyah işareti ile korkunç Azral’in bir parçası gibi çok güzel oynuyordur. O sadece yüksek potansiyel enerjiyi nakletmekten önce topladığı yaşam enerjisinin yüzde onu yani kendi payı için vardır. İnsanlar, beyinleri, çalışmaları ve yaşamları ile dünyayı daha iyi bir yer haline getireceklerdir. Yaşam enerjisindeki başarısı, bir şişe votka ve Madam Anastazja’nın seks işçilerinden birisini ziyaret etmesi onu canlı, kararlı ve çoğunlukla mantıklı tutuyordur. Ta ki yeniden enerji toplamadan önce. Ama düzelme ayini, göründüğü gibi olmayan bir seks işçisi tarafında bozulduğu zaman, onun ruhundan daha çok boşluğa sahip kıza yasadışı bir şekilde vurmak ile bir şişeyle –karanlık bir çukurdan tekrardan tırmanıp çıkabileceğine emin olmayarak- tek başına karşı karşıya kalmak arasında seçim yapmak zorunda kalır.

Debt Collector serisinin ilk üç kitabı toplam olarak kısa bir roman uzunluğunda ya da 152 sayfadır. Bu ilk üç bölüm dokuz bölümde toplanarak The Dept Collector serisinin ilk kitabında bulunmaktadır. Yaşamının değeri serbest piyasada sınıflandırılmış ve kredi derecenden daha fazla borç riskine girdiğin, karanlık ve cesur karanlık gelecekteki dünya hakkındadır. 4. kitap olan Broken, 17 Nisan 2013’de gösterilmiştir. Debt Collector Serisi hakkında daha fazlası için DebtCollectorSeries.com ziyaret et!


Yazar Tanıtım:
Susan Kaye Quinn, California’da büyümüştür. Hikayelerinin bölük pörçük parçalarını orada yazmıştır ve dersleri boyunca hikayeleri, arkadaşlarından önce gelmiştir. Öğretmenleri, dikkat etmiyorlarmış gibi davranmışlardır ve sadece birkaçı onun hikayelerini almışlardır.

Susan, bir grup mühendislik lisansı için yazmayı bırakmıştır ama hikayelerini paylaştığı yeğeni, çocukları ve tüm muhteşem yol arkadaşları sayesinde yazmaya dayanılmaz bir arzu ile çekilmiştir.

O artık notlarını gizlemek zorunda değildir.

 
Chicago banliyölerinde 3 oğlu, 2 kedisi ve bir kocası ile birlikte yazı yazıyordur. Ortaya çıkardığı gibi üstesinden de gelebiliyordur.


Çeviriler Kördüğüm Hayaller ve Yorum Durağım'a aittir.
İzinsiz kullanmayınız.
Keyifli okumalar :)

Yorum Gönder