KİTAP HABERİ: BİR YUMAK AŞK VE SERİ HAKKINDA KISA BİLGİ

 Chicks With Sticks serisinin 3. kitabıdır!

Evet, ilk kitabını "Kördüğüm" adıyla tanıdığımız, Heidi Betts tarafından yazılan bu güzel seri ne yazık ki bitiyor. 

Ephesus yayınları kapağın taslak çalışmasını yayınladı ve benim olddukça hoşuma gitti. Gerek renklerin uyumu ve diğer iki kitabın kapak formatında olması gerek ayracının olması ve daha önemlisi çok bekletilmemiz sebebiyle şu an mutluluktan uçuyorum. 


Ne zaman çıkacağı sorusuna gelirsek, sitede görünen bir yerde değil ama sorulan soruya bir cevap olarak önümüzdeki haftalarda raflarda yerini alacağı söylendi. Umarım öyle olur ve bizi bekletmezler.

Peki kitabın konusu neydi? Bunu yazmak yerine sizinle taslak halindeki fotoğrafı paylşacağım. Böylelikle hem kapağını görürsünüz hem de kapak arkası yazısından konusunu okumuş olursunuz. 

Ama önce seriyi bilmeyenler için kısacık bir bilgilendirme yapayım. Serimizin karakterlerinin ortak noktaları her hafta bir gün yapılan örgü toplantılarıdır. Ama sadece örgü değil, kızlar orada dertleşir, dedikodu yapar ve eğlenirler. Seride aşklar Jenna'nın halasının "büyülü çıkrık" ile dokuduğu iplikler sayesinde gerçekleşir. Serinin ilk kitabı KÖRDÜĞÜM idi. Bu kitapta Dylan ve Ronni -aslı Veronica- arasında yaşanan çekişmenin nasıl tutku ve belki de aşka dönüştüğünü okuyoruz. Serinin ikinci kitabı SEVİYOR SEVMİYOR ile Ronni'nin iki kız arkadaşından biri olan Jenna ve eski eşi Gace arasındaki sorunların çözülüp mutluluğa erme çabalarını okuyoruz. Tabi serinin konuları daha olaylı ve derin ama kısaca açıklarsak bu yeterli olur bence. Şimdi de üçüncü ve serinin son kitabına bakalım:



Serinin diğer iki kitabı ise:



Eğer seriye başlamamış ya da sadece bir kitabını okumuşsanız size tavsiyem üçüncü kitap çıkmadan bir önce serinin kitaplarını okumanız. Kitabı okurken türlü duyguları yaşasanızda keyif alıp seveceğinize eminim. 

Hepinize iyi günler, benim gibi sınavı olanlara iyi çalışmalar ve başarılar.
Sınav derdi olmayana ise bol kitaplı günler diliyorum.

Yorum Gönder