3. GÜN | YIKILAN KRALLIKLAR (FALLING KINGDOMS) by MORGAN RHODES | ANA KARAKTERLERİMİZİ TANIYALIM


Evet, turumuzun üçüncü gününde de sizlerleyim ve herkese tekrar merhabalar :)

Turumuzun üçüncü gününde sizlere yarınki yorumumdan önce ana karakterlerimizi kısa bilgilerle tanıtacağım :) Tabi öncesinde sizlerle tur takvimimizi ve en sonda da çekilişimizi paylaşacağım ;) Unutmadan kitabımızın ön okumasına ve trailerına ulaşmak isterseniz buraya tıklamanız yeterli :)


Tur Takvimi:

26.10.2013

Alıntılar: Yorum Cadısı

Ana Karakterlerimizi Tanıyalım: Kördüğüm Hayaller




Peki öyleyse hazırsanız başlıyoruz:

"Yıkılan Krallıklar yazması gerçekten eğlenceli bir kitaptı çünkü sadece bir karakterin hikayesini takip etmedim, ama hayatları birbirine mahkum dört faklı gencim hikayeleri..." demiş yazarımız. Bir karakter yaratmak zaten zorken bir de çoklu karakter yaratmak ve hepsini birbirine bağlamak. İşte bu gerçekten zor ve ustalık ister ;) 

Yazarımızın görüşüne de kısa bir yer verdikten sonra şimdi de karakterlerimize dönüyoruz :)

*****

Prenses Cleiona (Cleo) Bellos, ayrıcalıklı altın krallık Auranos'un prensesidir. Bu nedenle, şey... Cleo biraz şımarık bir velet. Nasıl olmasın ki? Onun cesaret ve gücü daha önce test edilmemişti. Hepsinin altında, Cleo çok saf bir kalbe sahip ve sevdiği birini kurtarmak için -kelimenin tam anlamıyla!- dünyanın sonuna gidecektir.

*****

Prens Magnus Domora, "kan kralı" olarak bilinen babası tarafından yönetilen, kuzeydeki donmuş krallık Limeros'un veliaht prensidir. Hepsinin altında, bir şey olsa bile babası gibi acımasız ve soğuk görünmesine yardımcı olacak kayıtsızlığın uygulandığı bir maske yaratarak yaşamıştır.

*****

Prenses Lucia, Magnus'un kızkardeşi, sert ve disiplinli bir sarayda büyümüş bir kızdır, ama hala kraliyet ailesinin neşesidir. Birçok talipleri ve büyüleyici gibi görünen bir hayatı vardır... ama onun hakkında henüz bilmediği bir sır vardır. Ve ellerinde can bulan, Limeros'da suçlanan cadılar şeytan gibi görüldüğünden ve idam edildiğinden beri onu korkutan bir sihir vardır.

*****

Jonas Agallon, Paelsia'da yoksul bir tüccarın en genç oğludur. Gerekli durumlarda, suçluluk hissetmeden Auranos'deki zengin komşularından çalan ve kaçak avlanan bir hayatta kalandır aynı zamanda. O felaket gerçekleştiğinde ise kederle sarmalanmış Jonas intikama susar ve intikamını alabilmek için her yola başvurmaya hazır olur.

*****

Evet, ana karakterlerimizi tanıdık ve bir postumuzun daha sonuna geldik :( Ama yarın tekrar görüşeceğiz bir aksilik olmazsa :) O zamana kadar kendinize ve kitaplarınız çok iyi bakın! :D

Şimdi de çekiliş rafflecopterımız...

a Rafflecopter giveaway

Yorum Gönder