THE 100 by KASS MORGAN | KAPAK TANITIM (COVER REVEAL)

Herkese merhabalar... :)

Bugün sizlerle hem aramıza yeni katılan yayınevimizi hem de onun Eylül ayında çıkacak olan ilk kitabını paylaşacağım. Peki kim bu yeni yayınevi derseniz... kendilerini aslında tanıyorsunuz ;) Kendileri Beyaz Balina Yayınları'nın gençlere hitap eden alt markası... Daha iyi ifade etmek için tanıtımı onlara bırakıyorum:

" Kim demiş gençler okumuyor diye…

Gençler artık dünyanın kitabını okuyor. Ve onları Dünya'nın en kaliteli gençlik kitaplarıyla buluşturmak için kolları sıvayan ekibimiz yepyeni bir markayla karşınıza çıkıyor: Go! Aşk, gerilim, macera, bilimkurgu, fantastik edebiyat, distopya kitaplarının en iyi örneklerini her yaştan gencin beğenisine sunmak için yola çıkan Go! ekibi bu keyifli yolculukta kendilerine eşlik edecek olan kitap âşıklarına şimdiden teşekkür eder… "

 Yayınevimizi tanıdığımıza göre şimdi de sıra geldi kitabımızın kapağına ve kitap-yazar tanıtımımıza :) Herkese şimdiden keyifli okumalar ;)


https://www.goodreads.com/book/show/17332969-the-100?ac=1
The 100 by Kass Morgan 
Seri: The Hundred #1 
Tür: Genç-Yetişkin Bilimkurgu  
Yayın Tarihi: Eylül 2014


Konusu:

Yaşanan nükleer felaket Dünya'nın sonunu getirmiş, bu büyük felaketten sağ kurtulan insanlar 300 yıl boyunca Dünya'nın yörüngesindeki bir uzay gemisinde varlıklarını sürdürmüştür.

Tükenmeye yüz tutan kaynaklarla koloniyi ayakta tutmaya çalışan yöneticiler, nüfusu kontrol altında tutmak için en sert tedbirleri almakta, hafif suçlar için bile idam cezası uygulamaktadır. Öyle ki çoçuk suçlular on sekiz yaşlarına geldiklerinde idam edilmektedir. Ama ölümlerini bekleyen bu gençlerin artık çok önemli bir görevi vardır. Gözden çıkarılmış genç suçlulardan oluşan 100 kişilik bir ekip, geçen zaman içinde yerleşime hazır hale gelip gelmediğini test etmek için Dünya'ya gönderilecektir.

Koloninin geleceği, onların elindedir. Bu onlar için ya ikinci bir şans ya da bir intihar görevi olacaktır. 100 ekibi farklılıklarını, geçmiş hesaplaşmalarını bir kenara bırakıp birleşmeli ve bilinmezlerle dolu Dünya'da hayatta kalmaya çalışmalıdır. 

Ama ihanetler, sırlar, henüz bitmemiş ve yani başlayan aşklar bir bir gün yüzüne çıktıkça bir arada kalmaları gittikçe zorlaşacaktır.

Yazar Tanıtım:

Brown Üniversite'sinde edebiyat ve tarih okuyan Kass Morgan, Oxford Üniversitesi'nde de 19. yüzyıl edebiyatı alanında yüksek lisans yaptı.

New York'un Brooklyn semtinde yaşayan Morgan, halen editör olarak çalışmaya devam ediyor. The 100, yazarın gençler için yazdığı ilk kitabıdır.



Turumuz için bizi izlemeye devam edin! ;) Ayrıca yeni yayınevimize de şimdiden yayın hayatında başarılar diliyorum :) 

Kendinize ve kitaplarınıza iyi bakın, kısa zamanda görüşmek dileğiyle... Bu arada, linksiz kullanmayınız ;)

Yorum Gönder