ÇİLEK MEVSİMİ by BURCU BÜYÜKYILDIZ | KAPAK TANITIM (COVER REVEAL)


Herkese haftanın ilk gününden merhabalar :) 

Buün sizlerle tatlı mı tatlı bir kitabımızın kapak tanıtımını paylaşacağız. Tabi sadece kapağımız değil, kitabımızın konusunu ve yazarımızın tanıtımını da paylaşacağız ;) Bu arada turunu yapacağımızı da söylemiş miydik? :D 

Tamam, sizleri daha fazla bekletmeden tanıtımımıza geçiyorum. Herkese keyifli okumalar...

Çilek Mevsimi by Burcu Büyükyıldız
Seri: Aşkın Renkleri Serisi #1
Yayınevi: Müptela Yayınları
YayınTarihi: 22 Ağustos 2014 

Konusu:

Aşk, bazen mis kokulu bir mevsimde çıkagelip yerleşse de kalplere; terk edilişler, hayal kırıklıkları ve özlemleri de ardından sürükler, hazan renginde hüzünlere boyardı bir fırtına misali esip dağıttığı hayatları. Çilek tadındaki bir öpücükle birbirine kapılıp giden âşıkları hayat gün gelir ayırır, güz mevsiminin ardına hapsederken iki yana savururdu. Bir kadının paramparça olmuş, kesiklerinden kanayan ruhu kalırdı geriye. Bir de adamın hasretle kavrulan benliği, ardından bıraktığı kıymetli emaneti ve katran karası bir hüznün pençesinden yara bere içinde kurtarabildiği aşk…

Mira ve Yağız çilek kokulu bir yolda tanışmışlar, koşar adım kapılmışlardı birbirlerine. Hızlı ve tutkuyla başlayan bir aşkın mutlu özneleriyken, aynı hızda sarsan, yakıp kavuran hoyrat bir ayrılığın içinde bulmuşlardı kendilerini. Mutlu, tasasız, cıvıl cıvıl ve gencecik bir kadına baki kalan tek ediliş olmuştu ve Yağız giderken ardında bıraktığı kadını nasıl derinden yaraladığını hafızasına kazıyarak geçirmişti özlemin ıssızlığı sinmiş günlerini.

Şimdi Yağız geri gelmişti. Geçmişinin karmaşasını, sırlarını çözmüş ve bir daha gitmemek üzere geri dönmüştü. Peki, döndüğünde bulabilecek miydi geride bıraktıklarını? Anlatabilecek miydi tehlikeyle örülmüş yaşamını ve affettirebilecek miydi kendisini? Ancak her şeyden önce… Unutturabilecek miydi yaşattıklarını?

Yazar Tanıtım:

Burcu Büyükyıldız, 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. Mezuniyetinden bu yana özel sektördeki profesyonel kariyerine devam etmekte olan genç yazar, 2011 yılında evlendi. Eğitim hayatından beri kurgulamaya devam ettiği hikâyelerini ilk kâğıda döküşü 2012 yılında başlamıştır. O tarihten beridir de aktif olarak sosyal medyada hikâyelerini okuyucuları ile buluşturmayı sürdürmektedir.
  

Ben de sizin gibi kitabımızı ve turumuzu sabırsızlıkla bekliyorum! :D Kısa zamanda görüşmek üzere, bizi takip etmeye devam edin ;)

Yorum Gönder