NECESSARY SACRIFICES by ZOE CANNON | KAPAK TANITIMI (COVER REVEAL)

Dünkü kapak tanıtımımızın üstüne bugün de bir kapak tanıtımı ile karşınızdayım :)

Bugünkü kitabımız ait olduğu serinin ikinci kitabı ve bir distopyadır :D Açıkçası distopya pek sevmem, kendileri ile nedense anlaşamayız ama kitabın konusu oldukça ilgimi çekti ;) Yine de, ne yazık ki, aynı şeyi kapak için diyemeyeceğim. Gerçi bir distopya için hoş kapak ama ben daha cıvıl cıvıl ya da farklı beklerdim sanırım.

En iyisi kapağımıza bakalım da kararı siz verin ;)

Necessary Sacrifices by Zoe Cannon
 Seri: The Torturer’s Daughter #2 
Kapak Tasarım: Zoe Cannon
Yayın Tarihi: 15 Temmuz 2013
Tür: Genç Yetişkin Distopya

Kitap Tanıtım:

Bir buçuk yıl önce, Becca Dalcourt direnişe katıldı. 3 ay önce, İç Savunma içinde gizli görevde çalışmaya başladı. Bundan bir yıl sonra muhtemelen ölmüş olacak. Olasılıkları biliyor. Çift taraflı bir ajanın hayatı nasıl sona erir görmüştü.

Tüm istediği ayrılacağı küçük zamanda bir şey değiştirmektir. Büyük bir şey. Anlamlı bir şey. Fakat direniş ona güvenmiyor ve işkenceleri banda kaydetme işi de, direnişçilerdeki kontağına göre kurtarılmaya değmeyecek muhaliflerin isimlerinden başka bir şey vermiyordu.

Bu yüzden sadık vatandaşların içine muhaliflerin beynini yıkamak için tasarlanmış gizli bir hükümet programı keşfettiğinde, maliyeti ne olursa olsun tamamen kapatma sorununu gidermelidir. Planı olsa bile sevdiği herkesi tehlikeye sokabilir. En deneyimli direniş savaşçıları o yapılamaz dediğinde bile. Maske geçmişte gördüğü tek kişiye ihanet anlamına gelse bile, her gün giyiyordur.

Tek başına bunu yapmak için olsa bile.

The Torturer’s Daughter'ın devamı, karanlık gerçekçiliği için büyük ödüller aldı. Necessary Sacrifices mağlup edilemez bir düşmanla nasıl savaşacağını soruyor... ve hangi fedakarlık yol boyunca yapmaya değer.

Yazar Tanıtım:
Zoe Cannon kendisini büyüleyen şeyler ( hiçbir şekilde aklı başında olmayan birisi topluluk içinde yaşamak istiyordur, sorular hiç kolay olmayan cevaplarladır ve aklın iç işleyişini ) hakkında yazıyordur. Eğer bir yazar olmasaydı, muhtemelen bir psikolog veya peş parasız bir filozof veya herhangi bir yerde bulunan bir mağarada inzivaya çekilmiş birisi olurdu. Herhangi bir şeye okurken çivilenirse, kalbinde kendisinin bir YA okuyucusu ve yazarı olduğunu düşünüyordur. New Hampshire’da kocası ve dev gibi oyuncak köpeği ile birlikte yaşıyordur ve internette tamamen çok fazla zaman harcıyordur.


İzinsiz kullanmayınız.
Keyifli okumalar :)

Yorum Gönder