NATURALLY, CHARLIE by S. L. SCOTT | KAPAK TANITIM (COVER REVEAL)


Herkese tekrardan iyi akşamlar :)

Bugünkü 2 kapak tanıtımımdan biri olan Naturally, Charlie diğeri kadar dikkat çekici olmasa da hoşuma giden bir kapak açıkçası :) Özellikle de kapak yazılarını çok sevdim :D Ve aynı zamanda kapağımız yeniden yayındır, yani kitabımızın kapağı var ama bu kapak, aynı kitabın yeni halidir ;)

Sizlerle bu postta önce kitap ve yazar tanıtımınına, daha sonra da kitabımız hakkında 10 ilginç bilgiye yer vereceğim :) Hazıranız başlayalım:

 Naturally, Charlie by S. L. Scott
Yayın Tarihi: 25 Haziran 2013 (Tekrar Yayın)
Tür: Çağdaş Aşk Romanı
Yaş Grubu: Yeni Yetişkin / Yetişkin
Tasarım: Jada D’Lee of Jada D’Lee Designs

Kitap Tanıtımı:

25 yaşındaki Charlotte “Charlie” Barrow eski yaşamı arasında sıkışıp kalmıştır ve metroda yabancı bir yakışıklı ile yolları keşistiği zaman bir şeyleri inşaa etmeye başlamıştır. Romantizm aramıyordur ve aşka olan bütün olasilıklara kalbi kapalıdır. Doğru zamanlarda orada bulunuyormuş gibi görünen nazik yabancılara karşı dostça davranırken, mizah duygusunu korumak aksilikler için bir püf noktasıdır.

New York serbest yazarı Charlie Adams, çocukluk toplum çevresinin beklentilerinin ötesinde kendi yolunu oluşturmaktadır. Ailesinin parasını ve hızlı şeritli arkadaşlarını reddederek, daha olağanüstü bir hayatın yolunu izlediği için ailesi tarafından küçümseniyordur.

Olayların bir tesadüf sayesinde, avunmak için birbirlerine güvenmeye başlıyorlardır. Kendi kaderlerini oluşturmak için mücadele ederken tekrar güvenmeyi öğrenen iki Charlie'nin hikayesidir.

Yazar Tanıtım:
S.L. Scott, gazetecilikten derece ile mezun olmuş ve romanları Naturally/Charlie ve bir çok novellaları, Sleeping with Mr. Sexy ve Morning Glory’de dahil olmak üzere Amazon’da bulunabilmektedir. Hikayeler anlatma tutkusu peşinde olup, karakterleri ile günlerce kaçarak, onların maceralarına izin vererek günlerini harcar. Contributor to Huffington Post kadar diğer bir çok popüler siteyle beraber tek başına blogunda yazarken iyidir.
Seyahat etmekten, müzik fetsivallerinden ve sörf yapmak gibi birkaç hobiden hoşlanıyordur. Ama düzenli prensiplerden hoşlanmıyordur. Filmlere, çeşitli yemek kitaplarına ve Fitz & Floyd çaydanlık toplamasına karşı zaafları vardır. Gereksiz ıvır zıvır gerçekleri ile dolu hafızasıyla ve Keurig bağımlılığı ile, arkadaşları ile heyecanlı bir gece gibi ailesi ile eğlenceli bir geceyi seviyordur.
Scott, kocası, iki genç oğlu ve iki Papillonu’u ile sevilen şehir Austin’de yaşıyordur ve Teksas’ın muhteşem yüksek tepelerinde yaşamayı seviyordur.
Notlarınızı sl@slscottauthor.com adresine bekliyordur.

Kitabımız Hakkında İlginç 10 Şey:

1. Charlie Barrow (kız olan Charlie), Charlie B’dir ve Charlie Adams (erkek olan Charlie) ise Charlie A’dır.

2. Charlie buna Charlie-izm diyor. Günlük dilde kullandığı kendinin oluşturduğu 20 kelime vardır yada ultra-argo kelimeler. Örneğin mesela ‘kendini beğenmişin’ 3 değişik formaları: kendini beğenmişlik, kendini beğenmişler ve kendini beğenenler gibi...

3. Charlie Adams’ın gözleri mavi ve gridir. Mutlu olduğu zaman daha da mavi olur. Yorgun, uykulu ve üzgün olduğunda ise daha gri olur.

4. Charlie B’nin yorumuna göre, Charlie A’nın parfüm kokusu, sandal ağacı, nane, sedir ve kişniş gibidir. Her gün hangi parfümü kullandığını biliyor musun?

5. Charlie B.’nin her zaman gittiği kahve evinin ismi The Coffee Hut’dur. Charlie A. ise bir kitaba zaman harcamak için The Bargely’i tercih ediyordur.

6. Her iki baş karakterde aynı ismi paylaşıyor ama bu ne yazık ki birbirleri ile ilgilenmelerini sağlamıyor. Diğer karakterler bunu çok komik buluyor ve onları kızdırmak için ellerinden geleni yapıyorlardır.

7. Charlie, fırında pişmiş şeyleri, cupcakeleri seviyor ve temel tatlar dışında yeni tatlar denemeye bayılıyordur.

8. Charlie A., Charlie B’ye sarıldığı zaman korunmasız kalıyor gibi göründüğü bel gamzeleri vardır.

9. Charlie A. , Charlie B.’ye göre dairesinde daha temizdir ama Charlie B.’nin dairesi, iki daireye göre daha ev gibi hissettiriyordur ve her ikisine de orada çok fazla zaman harcamalarına sebep oluyordur.

10. Charlie A. başarılı bir serbest yazardır. O, New York hakkındaki gözlemlerini ve fotoğraflarını paylaşıyordur ama Charlie B.’de bir kurguyu ele alması için ona ilham veriyordur.

Çeviriler Kördüğüm Hayaller ve Yorum Durağım'a aittir.
İzinsiz kullanmayınız.
Keyifli okumalar :)

Yorum Gönder