GÖZLERİNİN ESARETİ by JENNIFER ROYCE | KİTAP + YAZAR TANITIM ve ÖN OKUMA

 Herkese merhabalar :)

Bugün sizlere, heyecanla konuk olduğum Historical Hunters Blog Turu  çerçevesinde kitabımızın tanıtımının ve ön okumasının ilk bölümünü paylaşacağım. Ama öncesinde gelin, etkinlik takvimimize bir göz atalım ^^

Bu arada unutmadan, sondaki rafflecopter ile iki kişiye imzalı hediye ettiğimiz kitabımızı kazanma fırsatını kaçırmayın ;)

Kitap + Yazar Tanıtım ve Ön Okuma - 1: Kördüğüm Hayaller

Tanıtım ve Alıntılar + Çekiliş: Kitaplarım ve Ben 

Ve şunu da söylemeyelim ki, bu kapak bir harika dostum! Pek bu türün okuyucusu değilim ama genel olarak, tarihi aşk romanları yurtdışı kapaklarına bakıldığında da, bu türün gerçekten hakkını veren bir kapak olduğu görülüyor ;) Yazarımıza hoşgeldin diyor ve bol satışlar diliyorum... ^^

Şimdi, hazırsanız başlayalım:

 Gözlerinin Esareti by Jennifer Royce
Tür: Tarihi Aşk Romanı
Yayınevi: Ephesus Yayınları  
Yayın Tarihi: 4 Şubat 2015
Satın Almak İçin: D&R | Okuoku | İdefix

Konusu:

Sevgiye aç bir kadınla… Kalbi buz tutmuş bir adam… Tutkuyu keşfettiklerinde, dönüşü olmayan bir yola girmek zorunda kalırlar... 

Küçüklüğünden beri aradığı sevgiyi bulamayan Keira Destina’nın tek bir dileği vardı; kendisini gerçekten sevecek bir kalp. Babası tarafından sürekli hor görülüp, sevgisiz ve korumasız bir hayat süren Keira, şeytanla yaptığı anlaşma sonucu Karanlıklar Lordu’nu öldürmeye kalkıştığında, hayatının altüst olacağından habersizdi. Herkesin, önünde korkuyla titrediği Karanlıklar Lordu tarafından esir alınan genç kız için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı. 

Karanlıklar Lordu Kayran için, bu namı almak hiç de kolay olmamıştı. Katıldığı tüm savaşlardan galibiyetle ayrılmış, düşmanlarının korkulu rüyası haline gelmişti. Karanlık ruhunun bir tek savaş meydanlarında ışığa kavuştuğuna inanan bu adam, bir gece çadırına gizlice sızan, asil ama hırçın bir güzelin ölümcül saldırısından kendisini korumak isterken, onu bekleyen sürprizin farkında değildi. Gözlerine ilk baktığı an, bu kızın tanıdığı tüm kadınlardan farklı olduğunu anlamıştı. Genç kızın öfkesinin ve cazibesinin ateşi Kayran’ın buz tutmuş, karanlıklar içindeki kalbini sarmıştı. Genç adam için artık tek bir gerçek vardı; bu asi güzel ona ait olmalıydı!

Yazar Tanıtım:
Mersin'de doğup büyüyen Jennifer Royce, eşi ve iki çocuğuyla halen aynı şehirde yaşamaktadır.

Sınıf öğretmenliği yapmakta olan yazar, hobi olarak yazmaya başladığı tarihi aşk hikayeleri ile kısa zamanda okurların gönlünde taht kurmuştur. 

Wattpad'de yayınladığı hikayeleri milyonlarca okura ulaşan Jennifer Royce'un sosyal medyada yayınlanmış toplam on eseri bulunmaktadır. Ömür Boyu Benimsin Kalbimin EfendisiYüreğine SürgünÖpücüğüne Mahkum,  Aşka Cesaret  yazarın en beğenilen eserleri arasındadır.

Gözlerinin Esareti  yayınlanmış ilk eseridir.


*****

Şimdi de sıra geldi kitabımızın ön okumasına ^^ Herkese keyifli okumalar :)


 Eğer ön okumamızı göremiyorsanız buraya tıklayarak... okuyabilirsiniz :)
*****

Şimdi de sıra geldi çekilişimize! Herkese bol şanslar ve keyifli okumalar. bir dahaki postumuzda görüşmek üzere... ^^

Yorum Gönder