KONUŞAN KİTAPLAR ile BLOG TURLARI | MAYIS AYI TURLARIMIZ

 Herkese merhaba :) Konuşan Kitaplar'da Mayıs Ayı'nda sizler için üç kitap yer alıyor! :D

*****

İlk olarak aşk, yalan... daha çok aşk, daha çok yalan var; Aspendos Yayınevi'nden raflardaki yerini alacak "Fırsatçı by Tarryn Fisher" 8-10 Mayıs tarihleri arasında 'Kitap Günleri' ile sizlerle buluşacak. 


İkincisini yapacağımız 'Kitap Günleri' etkinliğimizde neler mi var?:

Ön Okumalar, Alıntılar, Yazar ve Kitap Tanıtımları, Yazar Söyleşisi, Yazarımız Tarryn Fisher’dan sürpriz bir yayın ve tabii ki Aspendos Yayınevi’nin katkısıyla kitap hediyemiz. 

Kaçırmamak için takipte kalın… :)

*****

Ve daha sonra hep birlikte Bernadette’i arıyoruz! Yabancı Yayınları'ndan 9 Mayıs’ta çıkacak, 2013 Kadın Ödülleri Finalisti: "Neredesin Bernadette? by Marie Semple"

9 – 14 Mayıs Tarihleri arasında kendileri blog tur durağımız olacak. Neşeli, matrak ve bir sonraki sayfada ne ile karşılaşacağınızı hiç bilemeyeceğiniz bu kitabı merak mı ediyorsunuz? O zaman takipte kalmayı unutmayın! ;)


Blog Turumuz'da sizleri bekleyen etkinliklerden bazıları: 

Yorumlar, çekiliş, yazar söyleşisi, alıntılar, ön okumalar ve daha fazlası… 

*****

Son olarak da, fantastik bir diyara gidiyoruz, ama aşktan da çok uzak kalamıyoruz! :D 

Ephesus Yayınları’nın beklenen kitabı "Ejderin Arzusu by G. A. Aiken" 19 – 24 Mayıs tarihleri arasında 'Konuşan Kitaplar ile Blog Turu'na çıkıyor. Bu alev alev yolculuğa sizleri de bekliyoruz… ;)


Blog Turumuz'da neler var bir de ona bakalım:

Yorumlar, hediye kitaplar, Öncesinde ne oldu?, Ya Sonra?, Film Olsaydı, Söyleşiler, Tanıtımlar, Ön Okumalar ve daha neler neler… :)

*****

Bizden ayrılmayın, sizleri kitap dolu bir Mayıs ayı bekliyor… ;)

Yorum Gönder