AŞKI SEÇTİM by MERAL KIR | KAPAK TANITIM (COVER REVEAL) ve ÖN OKUMA

Herkese haftanın ilk gününden merhabalar. Umarım bu hafta hepimiz için oldukça keyifli geçer... :)

Bugün sizlerle çok sevdiğim ve daha öncesinde ilk kitabı "Aylardan Aşk"a keyifle tur yaptığımız sevgili yazarımızın bir diğer, serinin ikinci ve kitabımızın devam kitabı olan "Aşkı Seçtim"i tanıtacağım, ayrıca sizlerle kitabımızın ön okumasını da paylaşacağım :D Ama öncesinde ilk kitabımızın yorumuna ve okumak için altı nedene aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz... ;)





İlk kitabımızı hatırladıktan sonra şimdi de sıra geldi ikinci kitabımızın kapağına ve konusuna bakmaya, daha sonrasında ise ön okumamızı okumaya:

Aşkı Seçtim by Meral Kır
Seri: Sancaktarlar Ailesi #2
Yayınevi: Müptela Yayınları

Konusu:

“Ona, gururuna köle olmayacak kadar çok âşıktı. 

İstisnasız her gece, omuzlarında dans eden saçlarına dokunduğunu hayal etmişti. Ve her hayalinin sonunda o ipek sarısı, rüzgâra meydan okuyan saçların yokluğu ilmik olup boğazında düğümlenirken geceler boyunca nefes almadan yaşamaya çalışmıştı.

Şimdi ona bu kadar yakınken uzak durmak hiç kolay olmuyordu.”

Zengin ve ünlü Sancaktarların beş çocuğundan biri olan Asya, önceleri ailenin sosyetik kızıyken hayatı çok kısa sürede değişmişti. Deli gibi âşık olduğu ve çocuklarının babası olan Doruk, onu bırakıp eski sevgilisinin peşinden Amerika’ya gidince yıkılmamış; kendini çocuklarına adamıştı.

Bir gün Doruk, yanında eski sevgilisi Sabrina ile birlikte Türkiye’ye döndüğünde Asya’nın dengesi alt üst olur. Asya, hayatına yeniden giren Doruk’un varlığına alışamamışken kendisinin ve etrafındaki herkesin hayatını tehlikeye sokan olaylar karşısında mücadele etmesi gerekir. Kendini garip bir oyunun içinde bulan Asya çocuklarını tehlikelerden korumaya çalışırken, Doruk da ailesine zarar vermek isteyenlerin kim olduğu ortaya çıkarmak için amansız bir savaş vermek zorunda kalır.

Doruk ve Asya, bütün bu olan biten arasında aşkı yeniden bulabilecek mi? Daha da önemlisi aşk, her şeyi affedecek mi?

Yazar Tanıtım:
15 Mayıs 1979 senesinde annesinin tabiriyle kirazlar henüz çiçek açmamışken Trabzon’da doğan Meral Kır, 5 Çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarda ailesi ile birlikte İstanbul’a taşınan yazar eğitim hayatına İstanbul’da devam etmiş, evli ve bir erkek çocuk annesidir. 15 senedir aynı şirket bünyesinde muhasebe işleri ile ilgilenmektedir. Rakamlarla arasının iyi olmasının yanında kelimelerle aşk yaşadığını dile getiren yazar bu aşkını ilk kitabı olan Aylardan Aşk ile okuyucularla paylaşmak üzere yolculuğuna başlamıştır ve şimdi de ikinci kitabı Aşkı Seçtim ile devam etmektedir.


*****

Şimdi de sıra geldi kitabımızın ön okumasına :) Hepinize keyifli okumalar ve yazarımıza da bu gizemli, merak ettirici ön okuma için saygılar :* Ayrıca ön okumamız tüm Doruk severlere gelsin, her ne kadar bizim yıldızımız barışamasa da mesteklaş sayılır... ;)



Eğer ön okumamızı göremiyorsanız buraya tıklayarak okuyabilirsiniz...

*****

Bir dahaki görüşmemize kadar kendinize ve kitaplarınıza iyi bakın :)

Ayrıca sevgili yazarımızın ilk kitabı hakkında daha fazla bilgi almak için Konuşan Kitaplar facebook sayfamıza (tıktık*) ve turumuzdaki diğer bloglarımıza göz atabilirsiniz ;)

Yorum Gönder