YENİ KİTAPLAR: D&R KİTAP ALIŞVERİŞİ

Bugün esasında "Hansel&Gretel: Cadı Avcıları" filmine gitmiştik ben ve birkaç kişi daha. Ama biletleri erken alınca ve yakında da D&R olunca bir girip bakalım dedik. Daha önceki gidişimde elim boş dönmüştüm ingilizce kitap konusunda ama bu sefer yüzüm güldü ve yanında 2 tane de istediğim kitaplarla tam bir alışveriş oldu :D

Mefisto'yu aradım ve sonunda bir tane buldum ama ne yazık ki o da yırtık çıktı. Artık başka zamana kaldı :( Umarım kısa zamanda onu da alırım...

Şimdi de ne aldım onlara bakalım:


Melez Günlükleri'ni kardeşime aldım ama ben de 3 diğer kitabı okuyunca bir okurum artık. Hem kısa hem de sert kapakla olması çok hoşuma gitti. Yeni aldık ama kardeşim hemen okuyup bitirdi. Daha fazla Rick Riordan için Kane Günceleri'ni de alacağım bu gidişle :)

Neil Gaiman ile ilk tanışmam olacak bu! Daha önce Kitap Hayvanının Günlüğü'nde konusunu ve yorumunu okumuştum. Ve oldukça beğenmiştim. Gidince direk istedim. Hem kısa hem de eğlenceli bir hikaye.


YAY! Özellikle bu kitaplar konusunda çok heyecanlıyım :D Dillerine baktım ve kolay geldi. Üstelik bir de ciltli *.* Under the Never Sky, herkesin bir ara konuştuğu ve beğendiği bir kitaptı. İki kapak vardı farklı yayınevlerinden ama ben bu kapağı tercih ettim.

Stormswept ciltli kapağı ile göz doyuran bir kitap gerçekten :) Konusuna biraz bakınca bana Deniz Kızı'nın hikayesini hatırlattı. Adı da bir şeyler çağrıştırıyor. Ve bunlar dışında hiçbir şey bilmiyorum. Bakalım, umarım beğenirim.

Ne zaman okunurlar bilemem, evde yığınla var ama bir kitap kurudu için asla fazla kitap yoktur ;)

Sizin yeni kitaplarınız neler peki??

1 comment

Adsız 7 Şubat 2013 21:16

Çok güzel bende yüzyıllık yalnızlık aldım sanırım elimde olur senin kitapların da çok güzel güle güle oku

Yorum Gönder