BİRAZ DA HABER YAZALIM



Bir kitap kurdunda sıkça görülen, kitapsızlık durumunda ortaya çıkan o zorlu hastalıklardan birini yaşarken en iyisi oturayım ve size birkaç bilgi vereyim dedim. 

Önce olmazsa olmazım kitap haberleri ile başlayayım:
1.         Aimee Carter’ın Goddess Test serisinin ikinci kitabı “Tanrıçaların Savaşı” adıyla 9 Kasım tarihinde Ephesus Yayınlarından çıkacağı duyuruldu.
2.        Yine Ephesus Yayınları’ndan G.A. Aiken’in Ejderin Aşkı kitabının devamı olan “Dragon Sin”, Aralık 2012’de bizlerle olacak.
3.        Yabancı kitap bloglarının sıkça yaptığı ve bizde de bu ayın 4’ünde 3.sü gerçekleştirilecek  olan, takdire ve vaktinizi ayırmaya değer bir organizasyon olan yerli blog turu gerçekleştirilecek.
Daha fazla bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
4.       Ayrıca daha önce bahsettiğim J.R.R Tolkien’in “Bitmemiş Öyküler” kitabı da bu Cuma raflardaki yerini alacak.
5.       George R.R. Martin’in Buz ve Ateşin Şarkısı IV – “Kargaların Ziyafeti Kısım I ve Kısım II”, Epsilon Yayınevi’nden 1 Kasım’da çıkacak.
6.       Unutmadan bu ay 17-25 Kasım tarihleri arasında “Tüyap Kitap Fuarı” olacaktır. Birçok süprizleri, indirimleri, imzalama törenleri ile kaçırmak istenmeyecek bir etkinlik!

Film haberlerimde ise;
·        Bir James Bond filmi olan “Skyfall” 2 Kasım günü vizyona girecek.
·        İlki güzeldi umarım ikincisi de güzel olur. “Sessiz Tepe: Karabasan 3D” 9 Kasım tarihinde sinemalarda yerini alacak.
·        Bir seri daha sona eriyor. “Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Part 2” 16 Kasım’da son savaşını vermeye geliyor.
·        Son olarak, özlediğimiz o efsanevi dünya bize bir kez daha kapılarını açıyor ve bizi onlarla yeni bir maceraya davet ediyor. “Hobbit: Beklenmedik Yolculuk” 14 Aralık tarihinde özlemimizi dindirmeye geliyor.

Son söz Sailor Moon’un 20. yıl dönümü olması sebebiyle tekrar başlıyor. 2013 yazının animeleri arasında yerini alacağına çok sevindiğimi söylememe bile gerek yok. Kendisi çocukluğumun animesi. Hala da ara ara izlerim kendilerini.

Şimdilik bu kadar. Gün içinde kitaplarım –kıymetlilerim desem daha bir yeri- gelirse onları da paylaşırım artık ;)

Yorum Gönder