TATLI CAZİBE (SWEET TEMPTATION) by WENDY HIGGINS | KİTAP ve YAZAR TANITIM

Herkese, havaların bile nasıl olacağını şaşırdığı günlerden merhabalar :)

Bugün sizlerle, tam da böyle havaların üstüne duymaktan zevk alacağınız bir haberi paylaşmak için geldim *.* Bildiğiniz gibi, sevgili Go Kitap!  muhteşem finalinden sonra Sweet Trilogy Serisi 'nin biricik Kaidan 'in ağzından yazılan son kitabını da çıkaracağını söylemişti. Ve biz serinin hayranları da kitabımızın çıkması için aylardır heyecanla bekliyorduk. Evet, evet! Doğru bildiniz, sonunda kitabımız çıkıyor ve biz de hikayeye bir de Kai 'ciğimin gözünden bakabileceğiz böylece <3


 

 
 
 
Kitabımızın kapağı ve tanıtımına geçmeden önce, yukarıdaki linklerden eğer isterseniz serimizin diğer kitaplarının tanıtım ve yorumlarına ulaşabilirsiniz ;) Bir de, eğer hala bu seriye başlamadıysanız... muhakkak okumanızı öneririm :* 

Hazırsanız, yakışıklı Nefil'imiz Kai'yi daha iyi tanımaya başlayalım:

https://www.goodreads.com/book/show/24039422-sweet-temptation
Tatlı Cazibe by Wendy Higgins
Seri: The Sweet Trilogy #4
Tür: Genç-Yetişkin Romantik Paranormal
Çevirmen: Bige Turan 
Editör: Nurten Hatırnaz
Sayfa Sayısı: 565
Yayınevi: Go Kitap!
Yayın Tarihi: Nisan 2016
Satın Almak İçin: D&R | Okuoku | Kitapyurdu

Konusu:

SÜRPRİZLERE KUCAK AÇ

Kötü çocuk Kaidan Rowe hayatta istediği her şeye sahiptir: şan, şöhret, yetenek… Ve tabii güzel kızlar. Ama kızları baştan çıkarıp günaha teşvik etmek onun görevinin bir parçasıdır. Çünkü o, İblis Düklere hizmet etmekle görevli bir Nefildir ve Düklere karşı gelmek, ölmek demektir. Neyse ki Kaidan işini severek ve çok iyi yapar. Ta ki tatlı, cesur ve de iyi kalpli Anna Whitt ile tanışana dek. İblisleri yeryüzünden temizlemeye kararlı bir Nefil olan Anna, iyi ile kötünün savaşına öncülük ederken Kaidan’ı da hiç tatmadığı duygularla yüzleşeceği bir başka savaşın içine çekecektir.
 
Tatlı Şeytan  serisinin dördüncü ve son kitabında olaylar bu kez gizemli yakışıklı Kaidan Rowe’un ağzından anlatılırken, okurlar onun o soğuk ve kendinden emin görüntüsünün altındaki kırılgan âşığı tanıma fırsatı yakalayacaklar.

Yazar Tanıtım:
George Mason Üniversitesi'nde yaratıcı yazarlık eğitimi alan Higgins, Radford Üniversitesi'nde Eğitim programları ve Öğretim alanında yüksek lisans yaptı.
 
Eşi ve iki çocuğuyla Kuzey Virginia'da yaşayan yazar hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler http://www.wendyhigginswrites.com/ adresini ziyaret edebilirler. 
 

*****

Kitabımızın arka kapak yazısı gerçekten de merak uyandırıcı ve oldukça sabırsızlandırıcı! *.* Bir an önce elime almak için gerçekten de sabırsızlanıyorum :) Peki ya siz, kimler benim gibi sabırsızlıkla bekliyor? ;)

Kendinize ve kitaplarınıza iyi bakmayı unutmayın, keyifli haftalar...

Yorum Gönder