TATLI ŞEYTAN (SWEET EVIL) ve TATLI TEHLİKE (SWEET PERIL) by WENDY HIGGINS | TANITIMLAR ve ÖN OKUMA

Herkese merhabalar :)

Bugün sizlerle Go Kitap'tan kısa süre önce ilk kitabı çıkan ve kısa zamanda ikincisine de kavuşacak olduğumuz serimizle yazarımızı tanıtacağım ve ikinci kitabımızın ön okumasını paylaşacağım ;) Ama öncesinde hem kitaplarımızı orjinal kapakla çıkardıkları hem de bizi çok fazla bekletmedikleri için Go Kitap'ı ne kadar sevdiğimi söylemezsem olmaz! *.* <3

Şimdi de hazırsanız başlayalım:

https://www.goodreads.com/book/show/11808950-sweet-evil
Tatlı Şeytan by Wendy Higgins
Seri: The Sweet Trilogy #1 
Tür: Genç-Yetişkin Romantik Paranormal
Çevirmen: Demet Orhan
Yayınevi: Go Kitap!
Yayın Tarihi: Aralık 2014
Satın Almak İçin: D&R | Okuoku | Kitapyurdu

Konusu:

Zevk, Günahın Tuzağıdır… 

On altı yaşındaki, lise öğrencisi Anna Whitt yaşıtlarından biraz farklı bir genç kızdır. Anna, renkler vasıtasıyla insanların duygularını görür, hatta isterse hisseder. Kilometrelerce ötedeki sesleri duyar, kokuları alır. Anna, farklı olduğunu bilir ama "ne" olduğuna dair en ufak bir fikri yoktur. Ta ki gizemli yakışıklı Kaidan Rowe ile tanışana dek. Kaidan, onun da kendisi gibi, iblis soyundan gelen bir Nefil olduğunu açıklayınca Anna'nın önünde karanlık bir dünyanın kapıları aralanır. Kaidan'ın büyüsüne kapılıp bu dünyaya adımını attığında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Hayatı boyunca "iyi bir kız" olan Anna, ya diğer Nefiller gibi iblislere boyun eğip kötülüğe hizmet edecek ya da kaderini baştan yazacaktır…

https://www.goodreads.com/book/show/15768191-sweet-peril
Tatlı Tehlike by Wendy Higgins
Seri: The Sweet Trilogy #1 
Tür: Genç-Yetişkin Romantik Paranormal
Çevirmen: Bige Turan
Yayınevi: Go Kitap!
Yayın Tarihi: Mart 2015
Satın Almak İçin: D&R | Okuoku | Kitapyurdu

Konusu:

Görevleri, cennetten kovulan iblislere hizmet etmek olan Nefillerden biri olduğunu öğrendiği günden beri hayatı altüst olan Anna, kötülüğe boyun eğmemeye kararlıdır. Ama dört bir yanda kol gezen fısıldayan iblislerin ve acımasız Düklerin dikkatini çekmemek için o da diğer Nefiller gibi çalışmak zorundadır. Bunun için tüm çekingenliğinden sıyrılıp bir parti kızı oluveren Anna artık tüm eğlencelerin aranılan ismidir. Bu şekilde yaşamaktan nefret etse de o, çok büyük bir amaca hizmet edecek olan "seçilmiş kişidir" ve zamanı geldiğinde ona emanet edilen Erdem Kılıcı ile büyük bir savaşa öncülük edecektir. Ama o güne dek kimliğini gizli tutmalı ve toplayabildiği kadar yandaş toplamalıdır. Bunun için kendisi gibi bir Nefil olan Kaidan Rowe'a duyduğu büyük aşkı bile kalbine gömen Anna, bir yandan "kötü kızı" oynarken bir yandan da iblisleri yeryüzünden silmek için ölümcül bir mücadeleye girişecektir.

Yazar Tanıtım:
George Mason Üniversitesi'nde yaratıcı yazarlık eğitimi alan Higgins, Radford Üniversitesi'nde Eğitim programları ve Öğretim alanında yüksek lisans yaptı.

Eşi ve iki çocuğuyla Kuzey Virginia'da yaşayan yazar hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler http://www.wendyhigginswrites.com/ adresini ziyaret edebilirler.


*****

Şimdi de sıra geldi kitabımızın ön okumasına ^^ Herkese keyifli okumalar ve umarım kısa zamanda yorumlarıyla da görüşürüz kitaplarımızın ;)


Eğer ön okumamızı göremiyorsanız okumak için buraya tıklayabilirsiniz...

*****

Bir dahaki yazımızda görüşmek üzere :) Kendinize ve kitaplarınıza iyi bakın...

Yorum Gönder