MİMLENMİŞİM: volume 9

 Herkese güzel bir pazar gününden merhabalar :) 

Bugün sizlerle hem Pınar (Kitap İklimi) hem de Part of the Book tarafından mimlendiğim Şimdi Mevsimi etkinliğini paylaşacağım. Sorulardan sonra da ben de kendi kurbanlarımı zevkle açıklayacağım tabi ki ;)

Öyleyse, siz de hazırsanız başlayalım:
 
1. Kışın okumalık favori bir kitabın var mı?

Yok. Benim için mevsim fark etmiyor aslında okurken :) O an canım ne okumak istiyorsa, ilgimi ne çekiyorsa ya da okuma sıramda ne varsa onu okuyorum. O nedenle kış için favori bir kitabım yok.

2. Kapağı mavi olan bir kitap?


Karanlığa Davet  by Yasmine Galenorn #10

Bu seriye ba-yı-lı-yo-rum! <3 Aslında geçen sene almıştım serinin en son çıkan kitabını ve çıkması için de sabırsızlıkla beklemiştim ama bazı sebeplerle daha okuyamadım. Umarım kısa zamanda okuma fırsatı yakalayabilirim *.*

3. Yılbaşı ağacında yıldız olarak kullanabileceğin bir kitap?


Ben de buna "Part of the Book" gibi Harry Potter Serisi  by J. K. Rowling diyorum. Hele bir de filmleri, kitaplar sonrası gecenin bir yarısı sıcak çikolata ya da sütlü kahve eşliğinde izlenirse tadından yenmez o yılbaşı :)

4. Kış tatili için mükemmel olan bir kurgusal dünya?


Bunun için Anita Blake Serisi  by Laurell K. Hamilton diyorum. Hem aynı kitapları kullanmak istemediğimden hem de belki şansım döner de gitmişken bir necromancer ya da bir polis işine rastgelirim diye bu kış tatilimi Anita ile geçirmek isterdim :)

Eğer soru, kış tatili için hangi kitap önerirsiniz ise de gene aynı cevap. Baştan sona bir Anita okunmalı ya. Serinin sonunda sinir etmeye ve bir nebze de saçmalamaya başlasa da Laurell... Anita bu ya, okunuyor valla. Hele de o başlardaki polisiye kısımlar *.* Böyle dedim de sanırım canım çekti, hem de final zamanı, offf... T.T

5. Birlikte kış tatiline gideceğin bir kitap karakteri?


Meleklerin Kanı  by Nalini Singh #1 kitabından Raphael, Ilium ve diğer melekler *.* Hem komikler hem yakışıklılar hem de kış ayında kanatlarıyla bir harikalar ;)

Ama illa birini seçmem gerekirse de kesinlikle Ilium! Elena gibi benim de ona karşı ayrı bir zaafım var <3

6. Bu sene için listende olan bir kitap?


Efsane  by Marie Lu #1

Hakkında iyi yorumlar duyduğum ve bu nedenle oldukça merak ettiğim bir kitap. Aldım ama daha okumaya fırsatım olmadı :(

7. Favori tatil içeceğin, atıştırmalığın ve filmin?

 Şu sıralar favori içeceğim sütlü kahve ama sıcak çikolataya başlayınca bu değişir muhtemelen :)

Atıştırmalık olarak her daim çikolatalardan yanayım. İster gofret olsun isterse sadece çikolata, ama çikolata olsun yane ;) 

Favori filmim ya da dizim yok. Şu sıralar güncellerimin yanında, finaller nedeniyle ara versem de, NCIS dizisini izliyorum. 4. sezondayım ve gayet adına yaraşır gidiyor :D Anime olarak Fairy Tail'e son gaz devam *.* Film olarak da kardeşimle haftasonları tekrar izlemek istediğimiz ya da izlemediğimiz ve güzel bulduğumuz ne varsa izlemeye devam ediyoruz açıkçası ^^

*****

Yaparken çok eğlendim, mimleyen arkadaşlarıma teşekkür ederim :) 

Şimdi sıra geldi kimleri mimlediğime :D Aşağıdaki blogları mimliyorum ama umarım yapmamışsınızdır ^^'

 
 
 
 





Bir dahaki yazımızda görüşmek üzere :) Kendinize ve kitaplarınıza iyi bakın...

Yorum Gönder