HADES'İN EVİ (HOUSE of HADES) by RICK RIORDAN | KAPAK TANITIM (COVER REVEAL)

Evvvettt, milyonlarca kişi olarak eminim hepimiz bu anı bekliyorduk. Ve sonunda beklenen an geldi! *.* 

Karşılarınızda 200.000 adet olan ve alındığı gibi tüketilip hemen yenisi istenecek ama bir yıl daha beklemek zorunda kalınacak Olimpos Kahramanları Serisi'nin #4'üncü kitabı Hades'in Evi ve arka kapak yazısı:


Konusu:

2. Argo tayfası en önemli kararların verildiği kavşaklardan birinde. Önlerinde iki seçenek var: Ya Athena Parthenos heykelini alıp eve dönecek ve iki kampın savaşını engellemeye çalışacaklar, ya da Tartarus’ta tutsak kalan Percy ve Annabeth’i kurtarmak ve Ölümün Kapıları’nı kapamak için Hades’in Evi’ne gidecekler. Hangi yolu seçerlerse seçsinler, acele etmeleri gerek. Kana susamış Gaia, güç kazanacağı tarihi 1 Ağustos olarak belirlemiş durumda.

Percy ve Annabeth ise perişan halde. Her köşesinde bir tehlikeyle yüzleştikleri, karanlık ve zehir dolu Tartarus’ta hayatta kalmayı nasıl başaracaklar? Aç, susuz ve acı içindeler. Ölümün Kapıları’nı bulmalarının imkânı yok. Bulsalar bile Gaia’nın en güçlü yaratıkları, kapıların önünde nöbet tutuyor.

Kehanetin yedi melezinin tek bir seçeneği var: imkânsızı başarmak! Tüm sevdikleri için bu riski göze almak zorundalar.

Ancak aşk, bazen en riskli seçenek...

"Rick Riordan, çok satan Olimpos Kahramanları serisinin sondan bir önceki kitabı Hades'in Evi'nde bir kez daha tüyler ürpertici ve soluksuz bir macera sunuyor. Melezlerin her birinin kendini bulduğu bu kitapta onlara bir kez daha bağlanacak, mücadelelerine ortak olacaksınız."

Yazar Tanıtımı:

Rick Riordian 5 Haziran 1964'te Texas'ta doğdu. Çocuğunun disleksisi olduğundan dolayı okumasını kolaylaştırmak için ona kendini tanrılara benzetmesini önerdi. Daha sonra bunla ilgili çeşitli hikâyeler yazdı ve en sonunda Percy Jackson ve Olimposluların ilk kitabı olan Şimşek Hırsızı ortaya çıktı. Şimşek Hırsızından sonra Canavarlar Denizi, Titan'ın Laneti, Labirent Savaşı ve Son Olimposlu'yu yazdı. Percy Jackson ve Olimposlulardan sonra Mısır mitolojisi ile ilgili Kane Chronicles adlı bir seriye başladı ve serinin ilk kitabı Red Pyramid ( Kırmızı Piramit ) 4 Mayıs 2010'da basıldı ve Doğan Egmont yayınları tarafından Türkçe'ye çevrilip basıldı. En son The Heroes of Olympus Serisinin ilk kitabı The Lost Hero adlı kitabı basılan Rick Riordan her yıl bir kitap çıkarmayı planladığını açıkladı.


Yazarın Kitapları:

Percy Jackson ve Olumposlular
1. The Lightning Thief - Şimşek Hırsızı
2. The Sea of Monsters  - Canavarlar Denizi
3. The Titan's Curse  - Titan'ın Laneti
4. The Battle of the Labyrinth  - Labirent Savaşı 

5. The Last Olympian - Son Olimposlu
 

Kane Günceleri
1. The Red Pyramid - Kırmızı Piramit 

2. The Throne of Fire - Ateş Tahtı
3. The Serpent's Shadow - Yılanın Gölgesi

Olimpos Kahramanları
1. The Lost Hero - Kayıp Kahraman 

2. The Son of Neptune - Neptün'ün Oğlu
3. The Mark of Athena - Athena'nın İşareti
4. The House of Hades - Hades'in Evi

Yorum Gönder