JUMP ZONE: CLEO FALLS by WYLIE SNOW | KAPAK TANITIMI (COVER REVEAL)

Herkese iyi akşamlar :) 

Bugün biraz fazla yoğun bir gün oldu benim için :D Ama değdi hepsine de ;)

Bu akşam sizlerle kapağını oldukça beğendiğim ve konusu da ilgi çekici bir kitap olan Jump Zone'u paylaşacağım. Yalnız tek sorun, yazarımız hakkında bilgilerimizin olmaması. Kendileri birz gizemli :) Neyse ki kapağın kendisi yeter! :D 

Öyleyse başlayalım:

Jump Zone: Cleo Falls by Wylie Snow 
Tasarım: Wylie Snow
Seri: Jump Zone #1 
Yayın Tarihi: 9 Eylül 2013
Tür: Yeni Yetişkin Distopik Aşk Romanı

Kitap Tanıtım:

Cleo, kabilesinin kabul etmesini ve ailesinin sevmesini.. tümüyle istiyordu – aslında bunu canı gönülden istiyordu ve aslında o neredeyse bunu kazanmaya çalışırken ölüyordu. Ama onu kurtaran adam, yüzündeki kusurlarla ve onu koşulsuz bir şekilde severken onu bulmuştur. Kıza acımasızca ihanet etmiştir ve o bir daha tümüyle ölüyordur.

Hepsi yalan mıydı? Kelimeleri, sözleri, öpücükleri? Yabancı topraklarda kayıp olmuş bir şekilde vatanını yok etmek için komplo kurmuş güçlerle mücadele edecektir. Bunu yalnız başına yapmak zorunda olsa bile…

Libra özgürlüğün özlemini çekiyordur – hapishaneler yüzünden, sahte tavırlar yüzünden ve vatandaşlık hakkı yüzünden… Ama o, hırs ve gücün kazanılabildiği bir yerde politika oyunlarını yakalamıştır ve Cleo Rush bir piyondur. Özgürlük için feda etmeye ne kadar isteklidir? Onun ahlakına, onun ilkelerine rağmen kadını seviyor mudur? Seçtiği yolun bir önemi yoktur, insanlar eninde sonunda ölecektir ve onların kanı ellerinde olacaktır. Ve onun kanıda olabilir.

Kendilerini ve dünyalarını kurtarmak için, Cleo ve Libra, ailelerini nefretle birbirlerine bağlayan bu çifte trajedinin üstesinden gelmek zorundadırlar. Birlikte yaşayabilirler. Ama Cleo ile birbirlerinden ayrı düşeceklerdir.

Çeviriler Kördüğüm Hayaller ve Yorum Durağım'a aittir.
İzinsiz kullanmayınız.
Keyifli okumalar :)

Yorum Gönder