1. GÜN | GÜL ve AVCI by ASUDE | YAZAR TANITIM


Herkese iyi akşamlar :)

Sanırım bu tüm tur hayatımın ilk Yazar Tanıtımı olacak :D O kadar yapmamıza rağmen hiç de almamışım ama bugüne kısmetmiş işte :) Evet, bugün sizlerle yine tur takvimimizi ve daha sonra yazarımızı tanımanız için bilgileri paylaşacağım. İlk defa bir tur postumun sonunda çekilişe katılmanız için rafflecopter olmayacak ama merak etmeyin, çekilişe katılmanız için hangi bloga gitmeniz gerektiğini zaten söyleceğim :)


Tur Takvimimiz:

19.11.2013

Kitap Tanıtım: Küçük Kızın Büyük Kütüphanesi

Yazar Tanıtımı:Kördüğüm Hayaller

Alıntılar: Kitaplarım ve Ben

Çekiliş: Kitapların Tatlı Cadısı 


Peki öyleyse turumuza başlayalım ve sevgili yazarımızı tanıyalım ;)

Birkaç yıldan beridir sanal platformlarda öyküler yazan ve büyük bir okuyucu kitlesine sahip olan yazarımız Asude, 1986 yılında Anadolu’nun tüm şehirleri gibi güzel ve küçük bir şehirde doğdu.

Yazmaya yeteneği olduğunu keşfetmesi ilkokul yıllarına rastlasa da hayatının her döneminde okumak kadar yazma üzerine de eğildi.

2008 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun olan Asude, eğitim hayatı boyunca pek çok senarya ve kısa öyküye imza attığı gibi şiirr ve deneme alanında da kendine sakladığı çalışmalara imza atmıştır.

Yazmaya şiirler ve denemelerle başlamış olsa bile asıl kimliğini romanlar yazarak bulmuştur. Kısa bir süre içinde sosyal medya okurlarının ilgisini çeken aşk öyküleriyle türevlerinden sıyrılan ve zirveye yerleşen genç yazar, kendine has üslubuyla ilk satırdan itibaren okuyucuyu etkisi altına alan başarılı kurgularıyla tanınmaktadır. Mizahıyla rakip tanımayan, karakterleri dillerden dillere dolanan aşk romanlarının iddialı kalemi, birbirinden farklı tarzların hepsinde göstermiş olduğu üstün başarı, güçlü duygu aktarımıyla kısa sürede adından söz ettirdi.

Ve de bu sene hem ilk kitabını çıkararak hem de Tüyap Kitap Fuarı'nda imza günü düzenleyerek başarılarına bir yenisini daha ekledi.

*****

Şimdi de isterseniz biraz da yazarımızın, facebook üzerinden yayınladığı, diğer hikayelerine de bir göz atalım :)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.225408344236273.43748.184668484976926&type=3

Kore ve Uzakdoğu sevgisiyle kurgular yazmaya başlayan yazarın bu alandaki en önemli kitabı YAMUK PRENSES... Bu öyküde sosyetenin gözde kızı, twitter fenomeni, ünlü ve şımarık bir kız olan Han Ah'ın, babasının düşmanı, mafya patronu Sae Jun ile yaşadığı bol şiddetli, bol tutkulu, çılgın ve komik aşkına tanık olacaksınız. Biri çenesiyle ünlü bir kız, diğeri korkutucu yanıyla... Mafyalar da aşık olur ama Sae Jun bu aşkı ve bu deli kadını kolayca kabullenmeyecektir.

*****

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.265801496863624.53008.184668484976926&type=3

Tarihi öyküleri alanında BENİM KÜÇÜK LEYDİM kitap olma kıyısından dönen ve yerini Gül ve Avcı'ya bırakan bir eser... Küçük bir çiftlikte hizmetçi olarak çalışan Joanne, çapkın bir Marki olan, aynı zamanda ekonomi alanında akademisyenlik geçmişi bulunan Robert Markham'ın amcasını boğulmaktan kurtardığında karşısına müthiş bir fırsat çıkar. Yaşlı Dük kızın erkek kardeşini Cambridge' te okutmaya ve böylece borcunu ödemeye çalışır. Ancak bir sorun vardır: Erkek kardeş, aklı noksan, engelli bir gençtir... Peki yerine ablası Joanne, kızların alınmadığı o üniversiteye giderse ne olur dersiniz? Hem de başında Robert gibi kibirli ve küstah bir adam varken... Daha kötüsü kendisi erkek kılığındayken!

*****

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.253932231383884.49266.184668484976926&type=3
 
Tarihi öyküler dışında iki tane Güncel İngiliz kitabı daha bulunan Asude, KATİLİMİ BEKLERKEN öyküsüyle geniş bir kitleye azılı bir katili sevdirmiştir. Kiralık bir katil olan Ethan Fell, son işinde bir kızı öldürmek için yüklü bir para alır. İsknadinav coğrafyasının sert ve karanlık kışında peşinde olduğu Kurbanı Kathy'i öldürebilecek midir? Onun yeşil gözlerine bakarken, o masum tavrıyla her dakika bu ürkek kıza bağlanırken Modern bir Pamuk Prenses öyküsü de yazılmış olur. Ancak tek farkla, bu hikayede Beyaz Atlı bir Prens yoktur. Yerine Glock marka silahıyla soğukkanlı bir katil vardır.

*****

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.276420375801736.56901.184668484976926&type=3

Güncel demişken Amy ve Brett çiftinden bahsetmemek olmaz. Büyük nefretler aşkı doğurabilir ama bazen de büyük aşklar büyük nefretlere yol açar. Amy'nin hikayesi tam da böyle işte. Yıllarını verdiği ve körkütük aşık olduğu şarkıcı Brett Warren'la tanışmak onun hayatının fırsatı olur. Ya da hayatının kazığı! Brett sahnede görünenin aksine tam bir piçkurusudur ve azıcık tombik olan Amy onun için dalga geçilebilecek mükemmel bir ergendir! Amy hayatını alt üst eden bu buluşmanın beş yıl sonrasında yeniden Brett'in karşına çıkar. Yeni bir kimlik ve yeni bir vücutla. Brett Warren kendini kollamalıdır zira İntikam soğuk yenen bir yemektir ve Amy yeterince buza kesmiştir!

*****

Ve bir not: Eğer hikayeler ilginizi çektiyse, resimlerimizin üzerine tıklayarak hikayelere ulaşabilirsiniz... ;) Keyifli okumalar :)

Benden bu günlük bu kadar :)
Kendinize ve kitaplara iyi bakmayı unutmayın!

Yorum Gönder