LANDLOCKED by TIFFANY DANUE | KAPAK TANITIM (COVER REVEAL)

Herkese iyi akşamlar :)

Bugün sizlerle şaşırtıcı bir şekilde oldukça sade ama bir şekilde ilginizi çeken kapağı olan Landlocked kitabını ve kitabımızın yazarını tanıtacağım :D

Açıkçası Siren hikayelerini seviyorum ama konusuna bakınca denizkızı olayına daha yakın gibi :( Neyse, belki bir gün okursan beklediğim gibi bir şey çıkabilir ;)

Bu arada söylemesem olmaz, kapağın tasarımını yapan kişinin yaptığı diğer tasarımlar da oldukça güzelmiş! :D

Öyleyse başlayalım:

Landlocked by Tiffany Daune
Tasarım: Fiona Jayde Media
Seri: Surface #2
Yayın Tarihi: 2013 Yazı
Tür: Genç Yetişkin Doğaüstü

Kitap Tanıtım:

Trigonometri odaklı kalmak yeterince zor değilmiş gibi... Ürkütücü vizyonlar Theia'nın zihnine zarar veriyor, deliliğini harekete geçiriyordu. Birisi ya da bir şey ona ulaşarak, karanlık bir sualtı dünyasına onu sürüklüyordu. Ve ona metal hezeyan eklenmiştir ama bu onun yeni uyanmış Siren duyuları üzerinde işe yaramamıştır. Kedisinin düşüncelerini duyabildiğini düşünüyor, Sarah Collins'i  yumruklamak istiyor ve bir arada tutmaya çalışıyor bu yüzden okul bursunu kaybetmedi. Onu anlayacak birine -okyanus suyuna bağlı birine yalvarır- Luc'a ihtiyacı vardır. Ama ona temas rislidir ve suya dönmek bir ölüm cezasıdır. Siren duyularının kontrolünü sağlamanın bir yolunu bulmak zorundadır, dalgalar onu çağırdığında bile. İstenilen kaderi inkar etmek hayatta kalmak için tek yol olabilir.

Yazar Tanıtım:
Tiffany Daune, insanların neden büyümek istediklerini veya kimsenin neden şeker yemeden duramadığını anlayamamıştır. Onun çantası kitaplarla, dudak parlatıcısıyla ve birkaç parça Lego ile doludur. Çok güzel bir tabak çikolata cipsi kaleme alır ve plastikten daha iyi samandan meyan kökü yapar.

Adada yaşıyordur ve deniz kızlarının şekerlerine akın edeceğine inanıyordur ama o henüz onları yakalamamıştır.

Surface, onun ilk romanıdır ve eşlikçisi köpekbalıklı jelibonlardır.
 
Çeviriler Kördüğüm Hayaller ve Yorum Durağım'a aittir.
İzinsiz kullanmayınız.
Keyifli okumalar :)

Yorum Gönder