HASAT AVI (HARVEST HUNTING) by YASMINE GALENORN


Ayın Kız Kardeşleri Serisi'nin 8. kitabıdır.
Bir yetişkin serisidir!
Yazı spoiler içerebilir...

Kitap, serinin bir önceki kitabında yaşadığım durgunluk ve hayal kırıklığını oldukça tatmin ettirerek bana kendini sevdirdi. Bu kadını ve stilini seviyorum. Bu kitapta uzuuun zamandır istediğim bir şeyi verdiği ve güzel süprizleriyle beni şaşırttığı için daha da sevdim.

Haydi, kitabımızda neler olduğundan biraz söz edelim:

BÜYÜK HAYALLER | DREAM HİGH


Herkese merhabalar :) 

Dizilerin içinde müzikal havasının olmasını seviyorum. Hem olayları hem de müzikleri diziye daha izlenilesi bir hava katıyor. Bu dizi ilk başladığı zaman gördüğüm ancak uzun süre sonra müziğini dinleyip beğendiğim için izlemeye karar verdiğim bir diziydi. İzlediğime değdi. Umarım siz de beğenirsiniz :D

Ben size dizinin sadece ilk sezonundan bahsedeceğim. Çünkü ikincisini birazcık baktım ama sarmadı. Sarmayınca da izlemedim. Belki bir gün izlersem size bahsederim ve "yanlış düşünmüşüm, bu sezon da güzelmiş" dersem onu da yazarım ;)

Öyleyse başlayalım:

KONUŞAN KİTAPLAR ile BLOG TURLARI | ALINTI YARIŞMASI


Herkese merhaba,

Biz Konuşan Kitaplar ailesi olarak bir dahaki blogtur çekilişimiz için bir yenilik düşündük. Çekiliş kitaplarından birini size bir yarışma yaparak vermeye karar verdik.

Bu yarışma şöyle olacak:

Siz bizim en son blogturunu yaptığımız kitaptan alıntıları sayfalarını belirterek gerekli notun altına paylaşacaksınız Ve en çok beğeni alan alıntı sahibi kitabımızı kazanmış olacak.

Peki, aynı alıntılar olursa ne olur derseniz?? Aynı alıntıların ilk önce yazılanı kabul edeceğiz ve diğerini sileceğiz. Sildiğimiz kişiye bunu belirterek yeni bir alıntı isteyeceğiz kendilerinden.

Yalnız ilk önce yazan derken, doğru bir şekilde ve istediğimiz formatta yazan demek istiyoruz =)


Ör: "Daha yukarı Merit! Hadi yap şu figürü. Evet, daha iyi."  (sayfa 11)

-güzel bir alıntı yapmıyorum, zira aynısını kullanmak isteyen olursa olmazdı =D


Bu kadar… Eğer bir sorunuz ya da kafanızı karıştıran bir yer varsa sormaktan çekinmeyin ;)

Teşekkürler...

Not: Alıntılarınızda sayfa numarası belirtmek zorunludur...


Siz de bir sonraki blog turumuzun muazzam kitabını kazanmak ve yarışmayı katılmak isterseniz, lütfen buraya tıklayınız...

Katılan herkese bol şanslar :D 

Kitabı bilmiyorum diye katılmamazlık etmeyin! Zira sonradan katılmadım diye üzülüp hayıflanacağız bir kitap kendileri ;)

Herkese iyi akşamlar :)

BEKLEDİĞİM SENDİN (RULES of CIVILITY) by AMOR TOWLES | YORUM


Kitabın tanıtımını yapmıştım ama bakmak isteyen ve ön okumasını okumak isteyen buradan ulaşabilir...  Şimdi de sıra yorumda ;)


Filmleştirilecek bir kitap.
Kahramanız kız olsa da yazarımız erkek!
Keyifli okumalar.


Başlarken istekliydim ama bu tereddütlerim yok demek değildi. Bir kere kitabı bu kadar kalın beklemiyordum. Gelince bir an gözüm korktu. Üstelik kitap hakkında tanıtım, alıntılar ve ön okuma olsa da içeriğini hala çözememiştim. Bu sebeplerle zorlanarak başladım ama önsözü -ki aslında kitabın girişi diyelim buna- okuduktan sonra yazarın verdiği ipuçlarıyla konusunu hemen çaktım. Yazar kitapta bizi bazen detaya boğsa da ben oldukça sevdim. 

Ama kitabın en sevdiğim tarafı, bir tahminim hariç tüm tahminlerim ve tam "şu şöyle, belliydi böyle olacağı, anlamıştım bunu ben" dediğim kısımların hepsinde yazarın işin aslını açıklaması ve bana ters köşe yapıp şaşırtması oldu. Hoş bazen öyle demesem de hiç beklemediğim bir şekilde beni şaşırtabiliyordu.

Kitabın daha önsözünden bir merak belirdi bende. Kitap boyunca evlendiği adamı merek edip durdum. Yazar önsözde öyle bir saklamış ve bilmeyelim diye de adını kısaltmış ki haliyle insan merak etmeden duramıyor. Üstelik beyefendinin kendisi de ilginç gelince benim için bir amaç oldu onu bulmak. Zaten post-itler de bunun içindi :D Peki tahminlerim tuttu mu ya da umduğumu buldum mu? Yazıda göreceksiniz.

Kitap bizi 1937 yılının son gecesi, olayların olacağı ve hayatların değişeceği 1938 yılına merhaba derken karşılıyor.

GÖLGE ve KEMİK (SHADOW and BONE) by LEIGH BARDUGO | ÖN OKUMA

(facebook sayfasından alıntıdır. İsteyen tıklayabilir)

Evet, uzun süredir herkesin beklediği bir kitap kendileri. Nihayet Martı Yayınları'ndan çıktı. Konusu yukarıdaki resimde okuduğunuz kadar. Adı gibi konusu da bir gizem olsun ;)

Sizler için ilk bölümünü içeren bir ön okuma hazırladım ama 4 bölümü birden okumak isterseniz Martı Yayınları'nın facebook sayfasında mevcut. Sayfaya ulaşmak isterseniz de buraya tıklayabilirsiniz... Ayrıca sayfanın aşağısındaki yorumlardan daha fazla bilgiye de ulaşabilirsiniz ;)

Şimdi de sizi ön okumasıyla başbaşa bırakıyorum:

BENDEN VE KARGODAN HEBERLER!

Herkese iyi akşamlar :)

Size yorum yazmam geç olacaktı ben de o yüzden bir kaç ordan buradan haberle geleyim dedim size :D


Ephesus Yayınları'ndan gelen bu kitabı haftasonu okuyup bitirdim ama yorumlaması daha sonraya kalacak ne yazık ki. Aslında her şeyi hazır ama sakin kafayla bilgisayara geçirmeyi umuyorum. Size kitap hakkında söyleyeceğim tek şey; o post-itler varya okuduğunuda gülebileceğiniz bir şey için...


Sevgili DEX'ten gelen, kapağını beğendiğim ve okumak için beklediğim bir kitap. Kitap için kendilerine çok teşekkür ederim :)

Kitabın konusuna da bakalım isterseniz: 

Aşk, ölümsüzlük ve kaybedişin dramatik hikâyesi.
Nikki altı ay önce, birden ortadan yok olmuştu.
Nikki bu süre boyunca yerin altında, Yerkara adı verilen bir diyarda yaşamıştı; zaman burada farklı işliyor, bambaşka yollarla besleniliyordu.
Nikki, Yeryüze'ye, eski yaşamına ve sevgilisi Jacke veda etmek için geri döndü. Geçmişi unutmak ve hayatına devam etmek istiyor ama Yerkara'ya döneceğine söz verdi.
Çünkü Cole onu bekliyor.
Cole, Nikkiyi baştan çıkarıp Yerkaraya gelmesi için kandırmıştı.
Şimdi de Yerkara'nın yönetimini ele geçirmeye karar verdi ve bunun için Nikki'ye ihtiyacı var:
Nikki Yerkara'ya dönüp Coleun kraliçesi mi olacak, yoksa Yeryüzey'de Jackle mi kalacak?


Kargo bana birkaç gün önce geldi ama tembelliğimden yeni yazıyorum :) Arkadya Yayınlarından okumam ve sizlerle yorumumu paylaşmam için gönderilen bu kitap için onlara çok teşekkür ediyorum. En kısa zamanda okumaya çalışacağım. Umarım beğenirim ;)

Farklı tarzlardan okumaya devam ediyorum böylece. Şu ana kadar beğenmediğim ve beni "lanetlendim kesin!" diye ortalarda dolaştıracak bir kitapla karşılaşmadım. Umarım karşılaşmam da. 

Şimdi de sıra ne okuduğuma geldi:


Martı Yayınları'ndan, uzun zamandır beklediğim ve Yasmine Galenorn'un Di'Artigo Kardeşler'in büyük bir kötülüğü yenmek için yaşadıkları maceraları anlatan serinin 8. kitabıdır kendileri. Bu seriyi seviyorum. Tamam, arada sıkıldığım ve "hadi ama" diye delirdiğim noktaları var. Ama içinde her türlü doğaüstü yaratığı bulunduruyor ve bu kızkardeşleri kesinlikle seviyorum. Tabi Irısh'i de unutmamak gerek ;)

Bütlerle gittiği için belki bitmesi biraz uzun sürebilir ve daha yeni başladım. Ama boş bir zamanımda otursam başına eminim biter çünkü önceki kitaptan bu kitaba çok olay birikti. Bu yüzden aksiyon ve maceraya doyacağıma inanıyorum.

Peki sizlerden ne haber? Bu kitaplar hakkında sizler neler düşünüyorsunuz?

Kendinize ve kitaplarınıza iyi bakın.
Umarım karneler, sınavlar iyidir :)

METRES (MİSTRESS) by AMANDA QUICK | ÇEKİLİŞ

 
Herkese merhaba =)

Size daha önce yaptığım alışverişte, sınavlarım bitince bir çekiliş yapacağım demiştim. Benim planım finaller bittiğinde yapmaktı ama bütlere kaldım o ayrı -.- 

Neyse, çekiliş kitabımızı ben daha önce okumuştum ve oldukça sevmiştim. Bir historical-romance'tir ve bu türü sevenlere tavsiye ederim. Yazar, kızımız üzerinden bir gizemi çözerken bir yandan da bu gizemle gelen aşkı işliyor. 

Konudan bahsetmek istemediğim için bu kadar bilin. Ama yine de merak eden olursa buradan bakabilir...

Çekiliş şartlarına gelirsek:

GÜZEL ŞEYTAN (A BEAUTIFUL EVIL) by KELLY KEATON


Tanıtım:
Vazgeçilmez bir güç.
Kazanılması gereken bir savaş.

Karanlıgın Kızının sonundaki korkunç mezarlık savaşından sonra Ari ve arkadasları neyle karsı karsıya olduklarının farkındalar. Arinin basında Medusa laneti var ve bir gün dönüsecegi sey kabuslarına giriyor. Daha da kötüsü, tanrıça Athena küçük Violetı kaçırdı ve simdi Ariyi yok etmekle tehdit ediyor.
Ari, gözlerini ayıramadıgı Sebastian ile birlikte Athena hakkında ögrenebilecegi kadar çok sey ögrenmenin ve Violetı kurtarmanın pesinde. Fakat iyilikle kötülügün savası düsündügünden çok daha büyük çapta. Bugüne dek hayal bile edemedigi kadar dehsetengiz bir dünyaya çekiliyor yavas yavas.
Karanlıgın Kızı ikinci kitapla devam ediyor. Bir kez daha mitoloji ve kötülük, bugünkünden çok farklı bir New Orleansta kol gezmeye devam ediyor.
 


Tanrılar ve Canavarlar serisinin ikinci kitabıdır.
Dikkat yazı spoiler içerebilir!

  Yunan Mitolojisi ile alakası olan kitapları okumayı seviyorum. Aynı zamanda içinde her tür fantastik yaratığı barındıran kitapları da okumayı seviyorum. Siz de seviyorsanız, bu kitap kesinlikle kaçmaz. Çünkü her ikisinden de parçalar bulunduran bu kitabı okurken hem oldukça eğlendim hem diğer kitabını şimdiden beklemeye başladım.

Aslında elimde uzun kaldı çünkü tam da sınavlara denk geldi ama yılmadım ve günde birkaç sayfa da olsa okudum. Kitabı en heyecanlı yerleri bugün okuyarak da bitirdim :)

Önce isterseniz diğer kitapta neler olduğunu bir hatırlayalım, daha sonra da bu kitapta neler olmuş ona bakalım:

KONITOPOLUOS SERİSİ | TANITIM


(face sayfasından alıntıdır, resme tıkla)

Herkese iyi akşamlar :) 

Size daha önce bahsettiğim gibi, aramızdaki yazarlarımızdan hikayeleri yorumlayacağım ve yorum sonrası hikayeye ulaşmanız için link bıracağım. Böylece isterseniz siz de yazılan hikayeyi okuyabileceksiniz. 

Şimdi gelelim "Sizin Özgün Hikayeleriniz" adlı köşemizin ilk konuğuna.

YENİ BİR KARGO | GÜNÜN İKİNCİ KARGOSU

Geçen seferden ağzım yandığı için -bir haftada getirmişlerdi kargomu- dedim ki bu sefer ben gidip alayım. Hem zaten kargom cumartesi gelmeliydi aslen. Ben böyle kendi kendime planlar yapıp, tüm sinirimi toplamaya karar vermişken o da ne??? Sabah sabah kargo geldi ve kitabımı getirdi. Bir de ekstra kibardı sanki. "Hayırdır" diyorum ve böyle daha nice erken teslimatlar diliyorum :D

Şimdi gelelim kargodan ne çıktığına:

BEKLEDİĞİM SENDİN (RULES of CIVILITY) by AMOR TOWLES | TANITIM VE ÖN OKUMA


Farklı tarzda bir kitapla karşınızdayım. Blogtur ile zaten fantastik tarz dışında okumaya başlamıştım. Bir de blogun face sayfasından gelen bir öneri ile fantastik dışı okumaya devam -ama böyle aralarda. şu ana kadar okuduklarım iyi olsa da sansımı pek zorlamak istemiyorum açıkçası- 

Kitabın kapağını orjinalinden daha çok beğendim. Zaten Ephesus'un kapakları sert olduğu için iyi durur. Peki hangi kapak dönemi daha iyi yansıtıyor derseniz. İşte ona okuduktan sonra karar vereceğim.O zamana kadar, aşağıdaki bilgilerle yetineceksiniz... 
Yine de gerçeği söylemek gerekirse, diğer kapakla olsaydı yüzüne bakmazdım ;) Böyle cıvıl cıvıl kapakları daha seviyorum sanırım :)


Tanıtım:   

2.GÜN | GECE ISIRIKLARI (FRIDAY NIGHT BITES) by CHLOE NEILL | KİTAP YORUMU


Herkese tekrar merhaba :) Blogturumuzun ikinci günü olan ve benim kitabı yorumlayacağım güne hoşgeldiniz!

Turumuzu tamamlamak için ilgili linkler yazısının sonunda olacaktır. Yorumu okuduktan sonra linlere tıklayarak diğer bloglara uğrayabilirsiniz. Böylece de turumuzu tamamlayabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler :D


Chicagoland Vampirleri serisinin ülkemizde çıkan ikinci kitabıdır.
Spoiler barındırabilir!
Keyifli okumalar =)

Kitabın ortasına gelince niye böyle, sıkıldım diyordum. Ne zaman ki yarıyı geçtim ve biraz ilerledim. İşte o zaman aradığımı buldum. Hem de ne bulmak. Sonu gerçekten iyiydi. Çünkü sonlara doğru aksiyon bitip tam her şey normale dönüyor, artık biter derken yazardan beklenmedik bir atak geldi. Yazar bizi hiç beklemediğimiz bir şekilde şaşırtıyor ve kitabı öyle bir yerde kesiyor ki "bir dakika, bunun devamı nerde??" demekten kendinizi alıkoyamıyorsunuz.

Tamam, başa saralım ve Merit'in başına neler geldiğine bir bakalım:

1.GÜN | GECE ISIRIKLARI (FRIDAY NIGHT BITES) by CHLOE NEILL | ÖN OKUMA VE KİTAP TRAİLER


Herkese Günaydın :) Konuşan Kitaplar ile Blog Turları'nın ilk gününe hoş geldiniz!

Bugün sizlerle "Gece Isırıkları" kitabımızın ön okumasını ve kitap trailerını paylaşacağım. Onlara baktıktan sonra hemen altta bulunan tur takvimize bakmayı unutmayın. Zira ilk gün turumuzu tamamlamak için gereken bloglara takvimden ulaşabilirsiniz :)

 Kitap Trailer'ımız bu sefer daha farklı ve eğlenceli. Kitabın direk trailerı yoktu ama biz sizin için izlerken eğlenebileceğinizi düşündüğümüz bir video bulduk. Hem şarkı hem de video çok hoş olmuş. Umarım sizin de hoşunuza gider:

ÇOK ÖNEMLİ | SİZİN İÇİN....

Sizin için.... yeni bir kategori açtım. Evet, evet. Sizin için! Adı da "Sizin Özgün Hikayeleriniz" Nasıl yani, derseniz. Şöyle ki:

Ben kitaba dönüştürülmemiş, bir site/forum/facebook vb. yerlerde yayınlanan hikayeleri okumayı çok severim. Zaten önceden de kitap olarak sadece fantastik okurken, gerçek hayat temalı yani fantastik öğeler içermeyen hikayeler olarak da bu "Özgün Hikayeler" başlığı altındaki hikayeleri okurdum -zaten kategorinin adı buradan geliyor-

Uzun süredir kafamda dönen bir fikirdi ve nihayet harekete geçirmeye karar verdim. Peki bunu nasıl mı yapacağım??  Elimde zaten birkaç hikaye var PDF şeklinde. Onları okuyacağım ve sanki bir kitabı yorumlar gibi yorumlayacağım. En sonunda da eğer okumak istersiniz diye hikayenin yayınlandığı site veya artık nerede yayınlanıyorsa işte oranın linkini bırakacağım. Böylece siz de merak ederseniz bu linke tıklayarak hikayeyi okuyabilirsiniz.

Böyle bir şeyin ilk ve tek olarak "Kördüğüm Hayaller" de olduğunu da unutmayın! Tamam, bloglarda hikaye yazılıyor ama benim formatımda yapan yok işte. O yüzden bu sözü eleştirirken ne demek istediğimi iyi anlayın ;)

Her neyse, bir şey daha var. Eğer siz de elinizdeki bitmiş bir hikayeyi okuyup yorumlamamı istiyorsanız bana " kordugumhayaller@hotmail.com " adresinden ulaşabilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken hususlar:

  1. Hikayeniz bitmiş olmalı. Çünkü bitmezse sürekli takip etmem gerekebilir ve o kadar zamanım yok cidden :(
  2. Özgün olmalı -fanfiction tarzı o kadar okudum ki artık yapamıyorum-
  3. Özgün olduğu sürece her kategoriden olur. Hüzünlü, gerilim, romantik-komedi, fantastik...
  4. Kitap olarak basılmamış olsun. Bunun için kendi sebeplerim var. Tek istisna, kitabını kendi çabalarıyla çıkarmış birininki olabilir. Gerçekten hoşuma giderse bu konuda ona destek olmak isterim. Çünkü ülkemizde bu tip bir şey hem cesaret ister hem de zorluklar demek.
  5. Mümkünse bana yollayacağız hikayeniz PDF şeklinde olsun. Microsoft Office konusunda sorunlarım varda ;)
  6. Hikaye size ait olmalı! Üçüncü kişilerle muhatap olmak istemem, haklı olarak.
  7. Benimle iletişime geçecek kişi lütfen her türlü eleştriye açık kişiler olsun. Kimsenin yazısını kötülemem ama beğenmedim mi de bunu söylerim. Ki zaten ne tarz şekilde yorumladığımı blogumdaki kitap yorumlarımdan öğrenebilirsiniz.

 Belki belirtmem gerekir diye söylüyorum. Bunlar benim hikayelerim değil. Sizden gelenler ya da sizin yazdıklarınız. Blogda yayınlanmayacak. Sadece yorumlayacağım ve okumanız için gerekli yere yönlendireceğim. Umarım gerçekten o kişiler için yararlı olur. Çünkü onları okumaktan zevk alıyorum. Ve benim için kesinlikle çok eğlenceli olacak :D

Mail konusunda da, ikinci öğretim olduğum için bazen geç cevap verebilirim ama size kesinlikle döneceğim. Bir de hikayelerinizi hemen yorumlayamayabilirim. Çünkü blog, okul ve kitaplarla meşgul oluyorum genelde. Ama elimden geldiğince sık sık yorumlamaya çalışacağım. 

Okuyan ve ileride benimle bu konuda iletişime geçebilecek herkese şimdiden teşekkürler :)
Kendinize iyi bakın ve saat 12.30'daki blogturumuzu kaçırmayın!

KARGODAN ÇIKAN DA NE???

Sonunda sevgili DEX'in yolladığı ve 1 haftadır cinayet işlemeye kadar gidecek bir bekleme sürecinden sonra nihayet kargoma kavuştum. 

O kadar sevindim ki anlatamam. Normalde geçen cumartesi gelmesi gereken bir kargoydu. Ama sağolsunlar (!)  o kadar iyi hizmetteler ki ben aramasam umurlarında olacak da tenezül edip getireceklerdi. Her gün aramışımdır ve her gün de bugün gelecek dağıtımda deniyordu. En son sabrım taştı ve iyi ki de taştı. kargoma kavuştum.

Öyleyse şimdi de kargodan neler çıkmış onlara bir bakalım ;)

PEOPLE'S CHOICE AWARDS 2013 | KAZANANLAR

İyi akşamlar herkese. Birkaç gündür finaller yüzünden yoktum. Ve hala devam ettikleri için de olamayacağım. Haftasonu blog tur için her şeyim hazır ve bekliyorum. Arada kaçabilirsem de geleceğim.

Neyse, gene konudan saptım. Konuya dönecek olursak. Biliyorsunuz -ya da bilmiyorsunuz- taaa geçen yılda, oylama ilk açıldığı sıralarda ben linki gerek twitter'da gerek blogun facebook sayfasında paylaşmıştım herkes oylasın diye. İşte o oylama sonuçlandı ve içlerinden tüm oyladıklarım olmasa da bazı oyladıklarım ödül kazandı.

Bir şeyi belirteyim. Her kazananı değil, oyladıklarım arasında kazananı ve iki kişi arasında kalıp oylamadığım ama sonucundan memnun olduğum kişileri açıklayacağım. Belki yazının sonunda tam link veririm. Merak edenler oradan ayrıntılı inceler.

Bu arada çok pardon. Kısaca People's Choice'u açıklamak gerekirse; insanların internet üzerinden belli kategorilerdeki beğendikleri oyuncuyu, şarkıcıyı vs. oylaması ve bunun sonucunda o kişinin de düzenlenen gecede ödül almasından ibaret bir etkinliktir. Halk oylaması etkindir.

Öyleyse başlasın bakalım gösteri:

KONUŞAN KİTAPLAR ile BLOG TURU GECE ISIRIKLARI ile DEVAM EDİYOR! | ÇEKİLİŞ ZAMANI!


Herkese merhaba :)

Blogturumuzun çekilişi şu andan itibaren başlamıştır. Çekilişe katılmayı ve 12-13 Ocak'da da turumuzu ziyaret etmeyi unutmayınız. 

Görüşene kadar kendinize iyi bakın! Sevgilerle ;)


DAVID COPPERFIELD by CHARLES DICKENS


İyi akşamlar! 
An itibari ile blogumun okuduğum ilk ingilizce kitabı bitmiştir.

Kitap gerçekten güzeldi. Okurken çoğu zaman David'in yaptığı hatalar sizin için kulağa bir küpe oluyor. Konusuna gelirsek:

David, daha doğmadan babasını kaybetmiş zavallı bir çocuktur. Annesi ve yardımcıları Peggotty'den başka kimsesi yoktur. Zaten durumları kötüyken annesi evlenince her şey daha kötü olur. Çünkü evlendiği adam ve kız kardeşi ona hiç de iyi davranmaz. Hatta onu sevgili annesi annesi ve biricik Peggotty'den ayırıp uzaktaki bir okula gönderir. 

David bu kötü okulda birkaç arkadaş bulur. Böylece iyi şeyler de olur derken annesi ölür bu sefer de, hem de küçük bebeğiyle! Zavallı David, üvey babasının önce Peggotty'i göndermesi ve sonra da onu çalışmak için kötü bir yere vermesiyle hayatı daha da kötü gitmeye başlar. 

Buralara kadar artık bir pes diyorsunuz. Bu çocuk hiç mi gün yüzü görmeyecek diyorsunuz. Ki yazar bizi duyar gibi David'e bir güç ve kararlılık veriyor. Böylece David,

AKMAR VE KİTAP ALIŞVERİŞİ

"Daha bize kitap postu yazmadan ve elindekileri de okumadan gene mi kitap aldın aç seni" demeyin! Bu sefer sırf kendime çalışmadım çünkü.

Evet, internetten sipariş ile aldığım kitaplarım nihayet bugün gelebildi. Sizlerle okuyacaklarımı paylaşacağım. Diğer 3'ünde 1'i sınavlarım bitince yapmayı düşündüğüm çekiliş için, diğeri de blogtur çekilişi için olduğundan sizden gizliyorum ;)

KONUŞAN KİTAPLAR ile BLOG TURU GECE ISIRIKLARI ile DEVAM EDİYOR!


“Merit’e aşığım!” – Usa Today’in en çok satan yazarı Julia Kenner…

Sizi güçlü, seksi ve akıllı yeni kahramanımız Merit ile 12-13 Ocak 2013 tarihlerinde, iki gün geçirmeye davet ediyoruz…  

Bu defa 8 blog, sizler için Chloe Neill’in Optimum Kitaptan çıkan Gece Isırıkları'nı inceledik.

8 blog;



İşte tur takvimimiz;

BİR AŞK MASALI'M: INFINITE - ∞


...Yılın ilk yazısı ve ilk aşkı...

Evet, cumadan gelen sevgili kuzenimin esir alması, sürekli dilinden düşürmeden bahsetmesi sayesinde tanıştığım ve programlarını izledikten sonra aşık olduğum bir grup: Infinite!


Grup o kadar içten, samimi, komik, sıcak, renkli ve gerek dansları gerek de şarkılarıyla gerçekten çok başarılı. Danslarını yedisinin de aynı anda ve başarılı bir şekilde yapması sizi onlara hayran bırakıyor. Bu sebeplerle ben birine değil de hepsine aşık oldum. Çünkü biri olmadan diğeri tamamlanmıyor gibi. Öyle bir grup.


Yazmadan önce toplu olarak mı yoksa tek tek mi tanıtsam diye çok düşündüm. Sonunda kendimi tutamamam ve her biri hakkında fikrimi paylaşmak istemem sebebiyle grubu teker teker tanıtmaya karar verdim. Aslında buna tam tanıtım değil de benim onlar hakkındaki kişisel görüşlerim denebilir. Şimdi de sevgili grup üyelerimize geçelim -yaş sırasına göre: