THE SPIRAL ARM by PETER BOLAND | KİTAP VE YAZAR TANITIM, ÇEKİLİŞ


Herkese iyi akşamlar :)

Açıkçası kitabın konusu oldukça ilgi çekici ama, sanki yazar biraz dağınık yazıyor gibi :) Yazar demişken, ne kadar gizemli biri. Hiçbir yerde fotoğrafı ya da ona düzgün ulaşabilceğimiz bir şeyi yoktu :D

 Neyse daha fazla bekletmeden kitabımıza bakalım... ve sondaki çekilişe de katılmayı unutmayınız ;)

The Spiral Arm by Peter Boland 
Yayın Tarihi: 21 Mayıs 2013
Tür: Genç Yetişkin Distopya

Kitap Tanıtım:

Wren Harper kıyamet eşiğindeki kalabalık bir Dünya üzerinde yaşıyor. Sadece çok fazla insan var. Cevap 600 ışık yılı uzaklıktaki Kepler üzerinde yatmaktadır; Dünya'nın iki katından daha fazla boyutlu bir gezegen. İnsanlar onlarca yıldır başka bir ırkla onu kontrol edebilmek için savaşıyorlardı. Dünya orduları tükenmişti. Şimdi 15 yaşında ki harbiyeliler mücadeleye gönderilir ve büyük mücadele gemilerinde yol boyunca eğitim alırlar. Ama neden Wren seçildi? O küçük ve sersem, bir savaşçı değil. O Keler'da hayatta kalacak mı? Ya da onu ilk eğitim mi öldürecek? Bu, çekişmeli sonlarla dolu bir serinin bir ilk roman uzunluğundaki bölümüdür.

Yazar Tanıtım:
Mimarlık okuduktan sonra, bu işte iyi olmadığına inandı. Binaları dizayn etmeyi seviyordur ama onları ayağı dikmeyi değil yani sektörde birazcık yetersiz olan şeyleri ayakta tutmayı seviyordur. Bu yüzden, reklamlardan, gemi yolcuğunun hattından zombi video oyunlarına kadar reklam yazmaya geçiş yapmıştır. Karısıyla tanışmasından ve iki çocuk sahibi olduktan sonra, oturup kitap yazmasına çok şaşırmıştır. Sonra bir diğerini ve bir diğerini. Hepsi de birbirinden güzeldi. Cidden güzel. Bu yüzden bunu bir ele almak olarak düşüyordur. Yakında hiçbir sihirli formül olmadığını fart etmiştir. Sadece bir kelimeyi bir diğerinin yanına koymak zorundadır(ve buna bir yıl boyunca devam etmek zorundadır.) Ayrıca sörf, tekvando, oğulları ile lego oynamasına ve TV’nin karşısında bira içme cazibesine karşı koyabilmesine yardımcı oluyordur.


Çeviriler Kördüğüm Hayaller ve Yorum Durağım'a aittir.
İzinsiz kullanmayınız.
Keyifli okumalar :)

Yorum Gönder