Blog-TwinS | BİLMEYEN DUYMAYAN KALMASIN!

 İki blog bir kitap! 


Merhabalar herkese :)

Bugün, hem Konuşan Kitaplar ile Blog Turları olsun hem de diğer yollar vasıtasıyla olsun, tanıştığım ve sevdiğim iki insanın Türkiye ve Dünya'da yaptıkları bu güzel işle belki de -ki bence kesinlikle!- bir benzeri daha bulunmayan "Blog-TwinS" çalışması hakkında eğer duymayanınız varsa bilgilendirmek istedim.

İlk defa duymuşsanız ve bunun ne demek olduğunu merak ediyorsanız:

"Her 15 günde bir belirlenen 1 kitap, bizler tarafından tanıtılacak, okunacak incelenecek ve tartışmalarımızı, kitap ile ilgili konu ve görüşlerimizi sizlerle paylaşacağız.
İki ayrı türde kitap okuyan ve seven bizler, farklı gözlerden size kitapların incelemesini sunmayı amaçlıyoruz. Sizler de lütfen bize hangi kitapların bu şekilde incelenmesini istediğinizi bu sayfaya yorum bırakarak iletin…" 
Diye tanımlıyorlar çalışmalarını Küçük Kız ve Tugcenin Kitaplığı :)

Şu ana kadar 5 postları oldu ve şimdiden sonra da daha düzenli ve daha güzel bir şekilde ilerleyecekler. Bunu da şu şekilde yapacaklar. Her seferinde farklı türden bir kitabı istedikleri tarzda inceleyecekler, bizler için TwinS çalışmasını yapacaklar ve yanında da kitapları hediye etmeyi unutmuyorlar tabiki! Oldukça keyifli ve eğlenceli bir çalışma olacak yani. Üstelik yapacakaları türlerle ilgili vereceleri bilgilerle biz kitap kurtlarına çok büyük bir bilgi hazinesi sağlayacaklar! :D

Neyse sözü fazla uzatmadan yeni ve bomba çalışmalarının ilkiyle sizi başbaşa bırakıyorum. Bu çalışmanın ilki Artemis Yayınları'ndan "Kütüphaneci by Logan Belle"

Aşağı linklerden ayrı ayrı olarak ilk çalışmalara bakabilir ve yakında başlayacak çekilişlerine katılabilirsiniz... :) Ve TwinS çalışması için de takipte kalın kesinlikle :D




Ve daha fazlası için bu keyifli çalışmaların takibinde kalın. 
 Hepinize sevgiler ve kendinize iyi bakın ;)

Yorum Gönder