KARGOYLA GELENLER VE TANITIMLAR


 Herkese bu güzel günde merhabalar :) 

Biraz uzun bir aradan sonra bu hafta yoğun bir kargo teslimatı yaşadım. İlk gelenleri yazmaya üşendim. Sonra baktım geliyorlar, en iyisi biriktirmek dedim :D Beklediğim son kargolarım da geldiğine göre bayağıdır yazmadığım kargo-yeni kitaplar yazımı yazayım dedim :)

Evet, öyleyse şimdi hem neler gelmiş kütüphaneme yeni onu görelim hem de biraz tanıtım yapalım kitaplar hakkında ;)


Evet, ilk olarak 15-20 Nisan arasında yapacağımız Konuşan Kitaplar ile Blog Turları çerçevesinde okuyacağım Artemis Yayınları'ndan "Gölgelerin Yolu by Brent Weeks" kitabım geldi. Hala okumaktayım. Bazı kararsız kaldığım ve kafamı karıştıran yerler olsa da iyi gidiyor gibi. Bakalım son durum ne olacak?? ;)

Bu arada eğer bu kitap hakkındaki tur takvimimizi ve etkinliklerimizi görmek isterseniz, buraya tıklayınız...


Ephesus Yayınları'ndan yeni çıkan, -ve kitap elime geçtikten sonra öğrendiğim T.T - ait olduğu serinin 3. kitabı olan "Beyaz Helsinki by James Thompson

İsterseniz bir de konusuna bakalım :)

" Kari Vaara, kızları doğduktan iki gün sonra Amerikalı eşi Kate’e, bomba etkisi yaratan haberler verir; Bir beyin tümörü vardır ve suçla savaşmak için suç işleyen, gizli bir operasyon örgütünün başına getirilmiştir.

Örgüt doğrudan Finlandiya Ulusal Polis Şefi'ne bağlıdır. Gizlilik, özerklik ve tüm teknolojik cihazları alabilecek nakit sağlanmıştır. Çok geçmeden haydutların evlerine girmeye, paralarını, uyuşturucularını ve yasadışı silahlarını çalmaya başlarlar.

Bu sırada, Finlandiya, yabancı düşmanlığından başka bir gündemi olmayan aşırı sağ partinin popülerlik kazanmasıyla çalkalanmaktadır. Ülkenin önde gelen göçmen hakları avukatı öldürülür ve başı postayla Finlandiyalı Somalililer Şebekesi'ne gönderilir. Başkan tarafından cinayet davasına atanan Kari, kendini bir milyarderin kaçırılan çocuğunun çözülmemiş davasının ortasında bulurken, eski Fransız lejyoneri ve Kate ile Faustvari bir pazarlığa girmek zorunda kalır. 
"


Daha önce hem kitap hem de yazar tanıtımını yaptığım, Arkadya Yayınları'ndan "Şeytan ve Şair by John Underwood" için Arkadya'ya teşekkürler :)

Unutmadan bir de çekilişim vardı bu kitap için ;) Hem kitap-yazar tanıtımına bakmak hem de çekilişe katılmak isterseniz buraya tıklayınız... :)


Daha önce şurada hem kitap hem de yazar tanıtımını yaptığım Adom Yayıncılık'tan çıkan "Gizli Miras ve Dokuz by Ahmet Karayün" kitapları için Adom Yayıncılık'a teşekkürler :) Üstelik imzalı bir şekilde geldi. Çok mutlu oldum! :D

Bu arada takipte kalın, belki size bir süprizim olabilir ;) Bakalım... :)

Gizli Miras kitabının konusuna bakmayı unutmayalım:

" Miras denince aklınıza hemen para mı geliyor? Peki, size kalan miras bir kasa şarap, bir kütüphane dolusu kitap olsaydı ne yapardınız? Kanı kanla yıkayabilir misiniz? İntikam almanın tek yolu tabanca ve şiddet midir? İhanetsiz aşkı bulmak bu kadar mı zor? İntikam; soğuk yenince mi, sıcak yenince mi lezzetli bir aştır? Tüm bu sorular beynine yıldırım gibi düşen Galip, vardığı yol ayrımında ne karar verecek? İstemediği halde kendini ortasında bulduğu bu savaştan aklı mı, duyguları mı galip çıkacak? "


Ve hem günün hem de -bir süpriz olmazsa haftanın- son kargo teslimatı DEX Yayınları'ndan çıkan "Kaçığın Kızı by Megan Stepherd" ve "Parçalanmış Krallıklar by J. K. Nemisin" adlı bu mutheşem kitaplar oldu *.*

Offf, şu an Nahadoth'M <3 okumak vardı, hem de o kadar bekledikten sonra... Neyse elimdeki kitap bitsin ona başlayacağım direk :D

Önce Parçalanmış Krallıklar'ın konusuna bakalım isterseniz:

" Yerağaç'ın altındaki Gölgeşehir'de, büyülü geçitler açılıyor, Tanrılar fanilerin arasında saklanarak yaşıyorlar.

Kör bir sanatçı olan Oree Shoth, bir gün çöplüğünde yarı ölü bir adam bulur. Adamın güneş gibi parıldadığını fark eder; Oree aslında büyülü olan şeyleri görebilme yeteneğine sahiptir. Oree hiç konuşmayan bu adamı tekrar hayata döndürmeye çalışırken birileri Tanrıları öldürüp bedenlerini şehrin dört bir yanına bırakmaya devam eder.

Oree'nin kalbini çalan tuhaf konuğu onu ölümcül bir tehlikenin ortasında bırakır. Katillerin istediği o mudur yoksa Oree mi; Arameri Kralı'nın dünyevi gücü müdür yoksa Karanlık Tanrı Nahadoth'un kendisi mi?

Fantastik edebiyata yepyeni bir soluk getiren Miras Üçlemesi'nin ikinci kitabı Parçalanmış Krallıklar, şaşırtıcı bir şekilde devam ediyor. "

Diğer kitabımız, yani Kaçığın Kızı için şu anda yapılan bir blog turumuz var. Hem kitabımızın çekilişine katılmak hem de kitap hakkında bilgi almak için buraya tıklayınız...


Benden şimdilik bu kadar :) 
Kendinize ve kitaplarınız iyi bakın ;)
Ve umuyorum kısa zamanda kitapları okuyup yorumlayacağım :D

Yorum Gönder