EVE DÖNÜŞ (HOMECOMING) by KASS MORGAN | KİTAP + YAZAR TANITIM ve ÖN OKUMA

Herkese haftanın ikinci gününden merhabalar :)

Bugün sizlerle daha önce tur kapsamımızda incelediğimiz The 100 by Kass Morgan  kitabımıza ait serinin son kitabı olan Eve Dönüş 'ü tanıtacağım. Daha sonrasında ise sizlerle kitabımıza ait ön okumamızı paylaşacağım ;) Öncesinde ise, isterseniz, aşağıdaki linklerden diğer kitaplara ait tanıtım ve yorumlara ulaşabilirsiniz ^^



Hazırsanız eğer başlayalım:
https://www.goodreads.com/book/show/23264825-homecoming
 Eve Dönüş by Kass Morgan 
Seri: The Hundred #3
Tür: Genç-Yetişkin Bilimkurgu
Çevirmen: Selen Ak
Yayınevi: Go Kitap!
Yayın Tarihi: Eylül 2015
Satın Almak İçin: D&R | Okuoku | Kitapyurdu 

Konusu:

İNSANOĞLU EVE DÖNÜYOR

100 ekibi Dünya’ya inişlerinden haftalar sonra nihayet bir düzen kurmayı başarmıştır ama Kolonicileri taşıyan yeni iniş gemilerinin Dünya’ya gelmesiyle birlikte, hassas dengeler yavaş yavaş bozulmaya başlayacaktır.

Dünya’ya acil iniş yapan Koloniciler arasındaki GLASS yeni bir başlangıç umuduyla geldiği bu gezegende, hayallerindekinden çok farklı gerçeklerle karşı karşıya kalacaktır. Yaralı Koloniciler için canla başla çalışan CLARKE’ın aklında tek bir şey vardır: Dünya’da bir yerde yaşama ihtimali olan anne ve babasını bulmak. Wells, Yardımcı Şansölye ve muhafızlarının gelişiyle sarsılan otoritesini korumaya çalışırken Bellamy geride bıraktığını sandığı suçuyla yüzleşmekle kaçıp gitmek arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

100 ekibi ya Dünya’da buldukları özgürlükleri için mücadele edecek ya da sahip oldukları her şeyi ve sevdikleri herkesi kaybedecektir.

Yazar Tanıtım:
Brown Üniversite'sinde edebiyat ve tarih okuyan Kass Morgan, Oxford Üniversitesi'nde de 19. yüzyıl edebiyatı alanında yüksek lisans yaptı.

New York'un Brooklyn semtinde yaşayan Morgan, halen editör olarak çalışmaya devam ediyor. The 100, yazarın gençler için yazdığı ilk kitabıdır. 


*****

Kitabımızı ve yazarımızı tanıdıktan sonra sıra şimdi de ön okumamızda! :D

Herkese keyifli okumalar... ;)



Ön okumamızı görmek konusunda bir sorun yaşarsanız eğer buraya tıklayarak da okuyabilirsiniz...

*****

Bir serimizin daha sonuna geldik. Darısı sevdiğimiz ama devamı gelmeyen tüm serilerimizin başına diyorum. Ayrıca Go Kitap 'a da bizi çok bekletmeden serilerle buluşturup üstüne bir de tamamladığı için teşekkür ediyorum <3

Kendinize ve kitaplarınıza iyi bakın ;) Bol okumalı ve bol keyifli haftalar dilerim...

Yorum Gönder