AŞKIN MÜZİĞİ (LICK) by KYLIE SCOTT | KAPAK TANITIM (COVER REVEAL)

Herkese haftanın ikinci gününden merhabalar :)

Bugün sizlerle pek yakında turunu yapacağımız ve kısa zamanda Yabancı Yayınları'ndan çıkacak olan kitabımızın hem kapağının hem konusunun hem de yazarımızın tanıtımını yapacağız. Ve bunun için oldukça sabırsızlandığımı söyleyebilirim ;) Kitabımızı daha önce okumuş ve oldukça sevmiştim. Hatta yorumunu da yapmıştım :) 

Ama bu konulara daha sonra tur zamanında gireceğiz, şimdi siz de hazırsanız kapak tanıtımımıza geçelim:

https://www.goodreads.com/book/show/17983690-lick
Aşkın Müziği by Kylie Scott
Seri: Stage Dive #1
Tür: Yeni-Yetişkin Romantizm, Müzik
Yayın Tarihi: Ekim 2014

Konusu:

Vegas’ta geçireceği gecenin sabahını hiç de böyle planlamamıştı…

Evelyn Thomas’ın yirmi birinci doğum gününü Las Vegas’ta kutlamak gibi büyük planları vardı. Ama kesinlikle akşamdan kalma bir halde banyo zemininde uyanmak, otel odasında son derece yakışıklı ve dövmeli yarı çıplak bir adamın varlığı ve parmağında King Kong’u korkutabilecek boyutta bir yüzük bu planlar arasında değildi. Bir de tüm bunların nasıl olduğunu bir hatırlayabilseydi…

Yazar Tanıtım:
Kylie, New York Times ve USA Today çoksatar yazarıdır. Avustralya Romans Yazarları Birliği tarafından 2013 yılında Yılın En İyi Romans yazarı seçilmiş ve kitapları şimdiye kadar beş farklı dile çevrilmiştir. O uzun zamandır romantizmin, rock müziğin ve B-sınıfı korku filmlerinin hayranıdır. İki çocuğu ve yakışıklı kocasıyla birlikte Queensland, Avustralya'da yaşıyor, okumayı, yazmayı ve internette takılmayı seviyor.




Turumuz için bizi izlemeye devam edin! ;) Kendinize ve kitaplarınıza iyi bakın, kısa zamanda görüşmek dileğiyle... Bu arada, linksiz kullanmayınız ;)

Yorum Gönder