Bunu Blogumda Paylaşabilirim. Hürriyet Benim.


Hürriyet; gündeme dair cesur bir projeyle karşımızda. TBWA\ISTANBUL'un hazırladığı proje kısa zamanda oldukça ses getirdi. Din, dil, ırk, cinsiyet ayırt etmeden bireysel özgürlükleri konu alan projenin amacı Türkiye'nin dört bir yanından insanların hürriyetlerini dile getirmeleri ve seslerini duyurmaları...

Bu proje katılımcıların kendi hürriyetlerini anlatmaları için tasarlandı, katılımcılar videolarını oluştururken ilham versin diye de bir film hazırlandı.

Hürriyet, herkesi kendi hürriyet cümlelerini yazmaya ve hürriyet şarkılarını yaratmaya davet etti. Kullanıcılar içinde kendi fotoğraflarının da olduğu hürriyet filmleri yaratabiliyor ve bu filmleri sosyal medyada dilediğince paylaşabiliyor. Ayrıca seçtikleri mesaj ve fotoğraflarından oluşan bannerı hurriyet.com.tr sayfalarında yayınlanıyor. Kısaca proje tamamıyle interaktif bir proje olarak kurgulandı. www.hurriyetbenim.com üzerinden ilham verici videoyu seyredebilir, kendi video ve bannerınızı yaratabilirsiniz.

"Hürriyet Benim" filmi, daha TV’ye çıkmadan viral olarak sosyal medyada gösterildi ve çok kısa sürede yayılarak; sosyal medyada konuşulmaya ve paylaşılmaya başlandı. Kullanıcıların katkılarıyla yapılan klipleri Twitter'dan #hürriyetbenim hashtag'iyle takip edebilirsiniz.

Ben de kendi videomu oluşturdum ve benim için hürriyetin ne demek olduğunu anlattım. İzlemek için;
http://hurriyetbenim.hurriyet.com.tr/video.aspx?k=HLBNEQHWIM3

Bir boomads advertorial içeriğidir.

3. GÜN | GÜL ve AVCI by ASUDE | YORUM


Herkese tekrardan iyi akşamlar :)

Sizlerle daha önce turumuzun ilk gününde, yazarımızı ve diğer eselerini tanıttığım gün, buluşmuştuk. Yazar Tanıtımı ve daha fazlası için buraya tıklayınız... Bugün ise sizlerle kitabımız hakkındaki yorumumu paylaşacağım. Ama öncesinde tur takvimimiz ve son olarak da çekilişimizi paylaşağım. Keyifli okumalar! :)


Tur Takvimi

21.11.2013

Karakter Tanıtımı: Kitap Aşığı

Okurların Gözünden Asude: Kitap Avcısı



Çok historical okuyan biri değilimdir, çünkü bu türüm değildir bilirsiniz. Eski zamanları sevsem de teknolojiye ve onun çılgınlıklarına ama en çok da doğaüstü her şeye aşık bir insanım. Bunu diyorum çünkü ne kadar az hist. okuduğumu bilin istedim. Ama onlar da iyi, sağlam olanlardı ;) Yine de Gül ve Avcı kitabı o hist. arasında konusunun işlenişi ve karakterlerinin özellikleri bakımından oldukça farklı bir kitap oldu benim için. Yer yer farklı duygular yaşasam da merakım ve olacaklar hakkındaki ilgim kitabı çabucak bitirmememi sağladı :) Eğer siz de diğer hist. romancelerden biraz farklı ama okuması eğlenceli bir kitap arıyorsanız Gül ve Avcı'ya bir şans vermelisiniz...

Tamam, böyle giderse kendimi kaptıracağım ama ondan öncesinde kitabımızın konusuna bakmayı ihmal etmemek lazım. Öyleyse biraz da kitabımız neyden bahsediyormuş ona bakalım:

FAIRY TAIL | ANİME İNCELEMESİ


Geç tanıştığım ve anında tükettiğim muhteşem bir animenin incelemesi ile karşınızdayım: Fairy Tail! 

Shingeki No Kyojin animesinden sonra bir boşluğa düşmüştüm ve izleyecek hiç bir şey bulamıyordum. Aslında Fairy Tail'i önceden de duymuştum ama açıkçası o kadar bölüm -175 bölüm + ova ve filmleri- izlemek bana korkutucu geldiği için de başlamıyordum. Şu an ise sadece o korkuma gülüyorum. Çünkü bir gazla hadi bir bakayım diye başladığım animenin izleyecek bir şeyi kalmadı. Üstüne mangası da bitti ve yeni bölümün çıkması içinse anlatılamayacak bir sabırsızlıkla bekliyorum! :D Yani evet, bu anime o derece güzel. Hatta daha bile fazla güzel bana göre ;) Bu arada bana erkek animesi izliyorsun diyenlere şunu diyorum; arkadaş yapacak bir şey yok, onlara yapılan animeler bana daha güzel geliyor ya! :)

Neyse bu kadar hayranlık ve duygu taşması yeter sanırım. Şimdi de muhteşem ve artık animesi en kısa zamanda tekrar başlasın diye dua etmekten helak olduğum animemize geçelim:

ÇEKİLİŞ KAZANDIM BEN! :)

Geçenlerde katıldığım çekilişlerden hiç kazanamadığımdan şikayet ederken oldukça güzel bir süpriz oldu :) Sihirli Kitap blogu olarak tanıdığımız ve daha sonra adını bazı nedenlerden değiştirmek zorunda kalan sevgili Optik'in Kitap Blogu'nun yapmış olduğu çekilişi kazandım ve kargo da elime gayet sorunsuz bir şekilde ulaştı :)

Şimdi de kazandığım kitabıma bakalım ve hakkında biraz bilgi edinelim ;)

1. GÜN | GÜL ve AVCI by ASUDE | YAZAR TANITIM


Herkese iyi akşamlar :)

Sanırım bu tüm tur hayatımın ilk Yazar Tanıtımı olacak :D O kadar yapmamıza rağmen hiç de almamışım ama bugüne kısmetmiş işte :) Evet, bugün sizlerle yine tur takvimimizi ve daha sonra yazarımızı tanımanız için bilgileri paylaşacağım. İlk defa bir tur postumun sonunda çekilişe katılmanız için rafflecopter olmayacak ama merak etmeyin, çekilişe katılmanız için hangi bloga gitmeniz gerektiğini zaten söyleceğim :)


Tur Takvimimiz:

19.11.2013

Kitap Tanıtım: Küçük Kızın Büyük Kütüphanesi

Yazar Tanıtımı:Kördüğüm Hayaller

Alıntılar: Kitaplarım ve Ben

Çekiliş: Kitapların Tatlı Cadısı 


Peki öyleyse turumuza başlayalım ve sevgili yazarımızı tanıyalım ;)

6. GÜN | ARAF (PROVIDENCE) by JAMIE McGUIRE | YORUM


Herkese iyi akşamlar! :)

Daha önce sizlerle ön okumasını paylaşmıştım. Ön okumamız için buraya tıklayabilirsiniz... Şimdi de kitap hakkındaki yorumuma geldi sıra! :) Ama yorumundan önce sizlerle tur takvimimizi paylaşacağım, son olarak da çekiliş için rafflecopter'ı da unutmadım tabe ;) Keyifli okumalar...


Tur Takvimi

15.11.2013

Playlist: Saklama Kabı 

Dream Cast: Küçük Kızın Büyük Kütüphanesi

Yorum: Maria Puder Ölmedi

Yorum: Kördüğüm Hayaller


Ait olduğu serinin ilk kitabı.
Dikkat Jared benimdir! <3

Açıkçası bunu diyeceğimi düşünmezdim ama, paranormalini yemişim Jamie aşk yazma konusunda bir harika! Ve tabi paranormal tarafını katarsak da Jared ve kitabımız kesinlikle tadınmaz yenmez, üstüne aşık olunup sıradaki kitaba başlanır <3

Bu yazarı gerçekten seviyorum ve aşk yazma konusunda kendisine ayrı bir hayranım. Kendisini daha önce yazdığı Tatlı Bela ve müthiş yakışıklı karakteri Travis'ten tanıyoruz zaten. O nedenle bu kitabına başlamak için düşünmekle bir saniye bile vakit kaybetmedim. Peki sonuç ne mi oldu? Bir solukta biten bir kitap ve seri olduğunu bilmenin açlığıyla ikinci kitabı okuma isteği... Ahh, yazar Travis'ten sonra -yazma sırasına göre önce- bence yaratılacak en muhteşem erkeği yarattı: Jared! Ama onun ya da hikayemiz hakkında konuşmadan önce sizleri kitabımızın konusuyla başbaşa bırakacağım, zira daha sonrasında dedikodu için sizi bol bol buralarda tutacağım ;)

2. GÜN | ARAF (PROVIDENCE) by JAMIE McGUIRE | ÖN OKUMA ve TRAILER


Herkese hayırlı akşamlar :)

Jared turumuzun... yani, şey... yay gene yaptım ^^' Araf by Jamie McGuire turumuzun ikinci gününe hoşgeldiniz! Bugün sizlerle önce tur takvimimizi, daha sonra kitabımızın trailerını ve ön okumasını, son olarak da çekiliş için rafflecopterımızı paylaşacağım. Öyleyse yakışıklım hakkında birkaç bölüm okutmak ve sizi sabırsızlandırmamak adına hemen başlayayım :)


Tur Takvimi:

11.11.2013

Alıntılar: Kitaplarım ve Ben

Ön Okuma ve Trailer: Kördüğüm Hayaller




Bugünkü takvimimizi de paylaştıktan sonra şimdi de sıra önce trailerımıza bakmaya, daha sonra da ön okumamızı paylaşmaya geldi:

2. GÜN | BÖĞÜRTLEN KIŞI (BLACKBERRY WINTER) by SARAH JIO | ÖN OKUMA ve TRAİLER


Herkese Kitap Günleri'nden merhabalar :)

Size duyurusunu burada yaptığım Kitap Günleri'mizde dün kitabımızın ve yazarımızın tanıtımı yapıldı. Ayrıca 2 imzalı kazanmanız için rafflecopter çekilişini de paylaştım. Bugün de sizlerle postumuzun sonunda rafflecopterı paylaşacağım yine. Ama bunun haricinde bugün iki kitaptan birini kazanamanız için rafflecopter çekilişimiz haricinde bir de facebook çekilişi başlattık! :D 

Evet, o kitabımız da imzalı :) Eğer siz de rafflecopter çekilişine katıldıysanız ve şansınız arttırmak adına bir de facebook çekilişimize katılmak isyorsanız buraya tıklamanız yeterli....

Peki, gerekli duyurularımızı yaptıktan sonra şimdi de sıra bugün ne yapacağımıza geldi. Bugün sizlerle kitabımızın trailerını ve ön okumasını paylaşacağım. Ve en sona da tabi ki çekilişimize katılmanız için rafflecopterımızı koyacağım :)

Son olarak trailerımıza geçmeden önce  sevgili yazarımızın diğer kitapları hakkında detaylı bilgiler için buraya tıklayınız...

Öyleyse şimdi trailerımızdan başlayabiliriz 'Kitap Günleri'mize: