YABANCI (ALIENATED) SERİSİ by MELISSA LANDERS | KİTAP + YAZAR TANITIMI

Herkese merhabalar :)

Bugün sizlere Go Kitap 'tan bu ay serinin üçüncü ve son kitabı çıkan, konusu oldukça ilgi çekici serimizin kitaplarını ve yazarımızı tanıtacağım. Ama tanıtıma geçmeden önce, bu serinin kapaklarına ve Go Kitap 'ın da orjinal kapak kullanıyor olmasına bayıldığımı bir kez daha söylemek istiyorum *.* Buna rağmen fiyatlarının uygun olması da kesinlikle muhteşem bir şey <3 Love you GO!

Eğer hazırsanız başlayalım:

https://www.goodreads.com/book/show/22215758-alienated?ac=1
Yabancı by Melissa Landers
Seri: Alienated #1 
Tür: Genç-Yetişkin Romantik Bilimkurgu
Çevirmen: Demet Orhan
Editör: Nurten Hatırnaz
Sayfa Sayısı: 424 
Yayınevi: Go Kitap!
Yayın Tarihi: Kasım 2014
Satın Almak İçin: D&R | Okuoku | Kitapyurdu | Babil.com

Konusu:

Uzaylılar insanlarla iki yıl önce bağlantı kurdu. Şimdi de dünyalı cara, onlardan birini evinde misafir etmeye hazırlanıyor.

Gezegenler arası öğrenci değişim programı kapsamında evinde L'eihrli bir lise son sınıf öğrencisini ağırlamaya hazırlanan Cara, bu sayede hem hayallerindeki üniversiteye ücretsiz gidebilecek hem de o gizemli L'eihrliler hakkında gazetecilerin uğruna öleceği bilgiler edinecektir. L'eihrli öğrenci Aelyx'in, ayakları yerden kesen yakışıklılığı da cabası. Ama işler hiç de düşünüldüğü gibi yolunda gitmeyecektir, çünkü Aelyx'i okulda istemeyenler de vardır ve sayıları hiç de az değildir. Tehdit mektupları almaya başlayan Cara bir süre sonra Aelyx ile okula polis eşliğinde gitmek zorunda kalacaktır.

Okuldaki herkes tarafından dışlanan Cara'nın artık tek arkadaşı Aelyx'tir. Üstüne üstlük Cara ona sırılsıklam âşık olmuştur. Öte yandan Aelyx'in de ölümcül sonuçlar doğurabilecek sırları vardır. Büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olan Cara hem kendi hem sevdiği çocuğun hayatı hem de gezegeninin geleceği için bir ölüm kalım savaşı vermek zorundadır.

https://www.goodreads.com/book/show/17316770-invaded
İşgalci by Melissa Landers
Seri: Alienated #2
Tür: Genç-Yetişkin Romantik Bilimkurgu
Çevirmen: Demet Orhan
Editör: Nurten Hatırnaz
Sayfa Sayısı: 432 
Yayınevi: Go Kitap!
Yayın Tarihi: Haziran 2015
Satın Almak İçin: D&R | Okuoku | Kitapyurdu | Babil.com

Konusu:

UZAYLILAR İNSANLARLA İTTİFAKA HAZIRLANIYOR. 

Bu kez de Dünyalı Cara Sweeney, L’eihrlilerin konuğu.

L’eihrli erkek arkadaşı Aelyx’i, iki gezegen arasındaki ilişkileri yoluna koymak için, Dünya’ya gönderdikten sonra yabancı bir gezegende bir başına kalan Cara’nın etrafı onu istemeyen klonlarla çevrilmiştir. Hatta Aelyx’in evcil hayvanı bile ondan nefret eder. Yeni hayatına uyum sağlamak için her yolu deneyen Cara, çok geçmeden bu gezegende Aelyx ile mutlu olup olamayacağını sorgulamaya başlar. 

Dünya’daki Aelyx’in durumu da Cara’nınkinden farklı değildir. Birbiri ardına düzenlenen suikastların hedefindeki Aelyx, Dünya-L’eihr ilişkilerini güçlendirmek için yoğun bir halkla ilişkiler kampanyası yürütmeye çalışır. Dünya hükümetlerinin vatandaşlarından gizlediği küresel su krizine çözüm getirecek teknoloji L’eihrlilerin elindedir ama bu teknolojiyi Dünyalılarla paylaşmaları ancak ittifak kurmalarıyla mümkündür. Ama her iki taraftan da yükselen itirazlar ve ittifakı baltalayacak şiddet eylemleriyle Cara’nın da Aelyx’in de işleri hiç de kolay değildir. 

İki genç âşık, bir yandan gezegenlerinin geleceği için canla başla mücadele ederken bir yandan da birbirlerinden sayısız ışık yılı uzakta ayrılık acısına katlanmaya çalışır… ta ki dünyalarına yönelik bir tehdit onları yeniden birleştirene dek.

https://www.goodreads.com/book/show/26180279-united
Savaşçı by Melissa Landers
Seri: Alienated #2
Tür: Genç-Yetişkin Romantik Bilimkurgu
Çevirmen: Demet Orhan
Editör: Nurten Hatırnaz
Sayfa Sayısı: 375
Yayınevi: Go Kitap!
Yayın Tarihi: Temmuz 2016
Satın Almak İçin: D&R | Okuoku | Kitapyurdu | Babil.com

Konusu:

SAVAŞ KAPIDA. Gezegenlerinin geleceği Cara ile Aelyx’in elinde.

Ölümcül bir darbeyi savuşturup iki dünya arasındaki ittifakı güvence altına alan Cara ile Aelyx nihayet bir tatil yapabilecektir. Tam da hayal ettikleri gibi bir yer olan minik kolonilerinde günlerini sahilde midye toplayarak ve birbirlerinin kollarında uyuyarak geçirirler.
Ama tatil kısa sürer.
Dünya ve Leihr gezegenleri arasındaki anlaşma, her iki gezegeni de ortadan kaldıracak kadim bir gücü uyandırmıştır. Yıldızlararası barışın gizemli koruyucuları olan Ariboller bu ittifakı galaksiye karşı bir tehdit olarak görmektedir. Dünyalıların ve Leihrlilerin ittifakı bozup kendi gezegenlerine dönmeleri için bir ay süreleri vardır, yoksa her iki ırk da Ariboller tarafından ortadan kaldırılacaktır.

Zaman daralırken Cara ile Aelyx kolonicilerden oluşan bir ekiple Dünya’ya gider, burada eski dostlarıyla bir araya gelip Aribollerin kim olduğunu, ne istediklerini ve ittifakı neden bir tehdit olarak gördüklerini çözmeye çalışacaklardır. Gittikçe artan gerilim iki gezegeni de topyekûn bir savaşa doğru sürüklerken Cara ile Aelyx hem kendi gelecekleri hem de dünyalarının kurtuluşu için canla başla savaşmaya hazır olmalıdır.

Yazar Tanıtım:
Melissa Landers başka dünyaların peşine düşmek için sınıfını bırakmış eski bir öğretmendir. Bir bilimkurgu geek'i olmaktan gurur duyuyor ve Prenses Leia kostümünü herkesin içinde giymekten korkmuyor -kocası ve üç çocuğuna sorabilirsiniz. Yazarımız, Cincinnati'nin hemen dışında yaşıyor ve Macy Beckett gibi yetişkin çağdaş türünde romanlar yazıyor.


*****

Herkese keyifli ve serin günler :)
 Bir dahaki postumuza kadar kendinize ve kitaplarınıza iyi bakın...

Yorum Gönder