TATLI HESAPLAŞMA (SWEET RECKONİNG) by WENDY HIGGINS | YORUM


Herkese merhabalar :)

Sizlerle daha öncesinde kitabımızın ve yazarımızın tanıtımını paylaşmıştım. Eğer görmediyseniz buraya tıklayarak tekrar bilgi edinebilirsiniz... Bugün ise sizlerle, elimden geldiğince, bu muhteşem ve serimizin final kitabının yorumunu yapacağım ;) Öncesinde de, isterseniz, serimizin diğer kitapları hakkındaki bilgileri ve yorumları aşağıdaki linklerden bulabilirsiniz ^^ 


Tatlı Şeytan ve Tatlı Tehlike by Wendy Higgins | Tanıtımlar ve Ön Okuma  


Kitabımıza dün akşam saatlerinde başladım ve sabah itibariyle bitirmiş bulunmaktayım. Kesinlikle 5 yıldız 10 numara muhteşem bir final kitabıydı *.* Yazar her seferinde çıtayı yükseltti ve sonunda da gerçekten hakkını vererek, tam da türüne yaraşır bir final sahnesi koydu. Gerçi daha iyi olabilir dediğim kısımlar var ama bir yandan da genç-yetişkin olmasına bağlayarak neden bu şekilde yazıldığını anlıyorum. Bu sebeple sanırım... Öhmm... Bunlar daha sonrasında detaylı inceleyeceğimiz konular ama ;) Nerede kalmıştım... Evet, dediğim gibi, kitabımızı sabah itibariyle bitirdim ama öyle bir boşluğa düştüm, öyle bir duygu yoğunluğunda kaldım ki ancak şimdi kendimi toparlayıp bir yorum yazabiliyorum. Dostum bu kitap bir harika! *.* Serimiz zaten çok güzel bir seri ve final kitabı da kesinlikle bunun hakkını veriyor. Hele hele yahuşuhlum Kaidan, kim ne derse desin öyle bir değişim yaşıyor ki bu kitapta, bence, açık ara kitabın yıldızı oluyor. Daha doğrusu değişim demeyelim de bizi gerçek Kaidan ile tanıştırıyor diyebiliriz bu duruma sanırım. Cidden, Anna da çok şey yaşıyor, hatta herkes... ve Anna konusunda da üzüldüğüm birkaç yer oluyor ama Kai... O kesinlikle bambaşka bir konu. Bu kitapta kesinlikle benim için yıldız oyuncu oydu :) Biliyorum, diğer müttefiklerimizin hakkını yememeliyim ama cidden, siz de okurken önce şaşıracak sonunda da bana hak vereceksiniz ;) Eğer serimize başlamadıysanız ve bu tip kitapları seviyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Hele hele diğer kitapları okuyup da son kitabımızı hala okumadıysanız, en kısa zamanda ne yapıp edip almanızı ve okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum! ;)

Tamam, kısa bir ara verelim ve biraz da kitabımızın konusundan bahsedelim:

TATLI HESAPLAŞMA (SWEET RECKONİNG) by WENDY HIGGINS | KİTAP ve YAZAR TANITIM

Herkese havanın biraz da olsa serinlediği bu mutlu günden merhabalar :)

Bugün sizlerle severek okuduğum ve takip ettiğim Sweet Trilogy Serisi 'nin çıkmasını ne zamandır sabırsızlıkla beklediğim üçüncü kitabını tanıtacağım ^^ Ama öncesinde, isterseniz, serimizin diğer kitapları hakkındaki tanıtım, ön okuma ve yorumlarıma göz atabilmeniz için linklerini sizler için paylacağım.




Hazırsanız başlıyoruz: