BANA AŞKIMIZI ANLAT by ZEKERİYA EFİLOĞLU


Tanıtım:

“Aşkla Dokun Hayata” serisi kitapları ile okuyucularını aşkın ayrılıktan kavuşmaya, hüzünden coşkuya kadar tüm duygularını taşıyan bir yolculuğa çıkarıyor.

Aşk lafını söylemek değil, safını belli etmektir… Her veda elveda değildir ey can; belki de bir merhabadır seni lime lime eden heyecan. Her seni terk ediyorum sözünü bir bitiş, bir tükeniş ve bir son olarak algılama. Seni terk ediyorum değil, seni dert ediyorumdur, unutma.

Nihayet yangınların olacak kışa öykünür gibi ve donacaksın terlediğin akşamlarda. Kanatları kırılmış bir ikindide gideceksin, oysa yuvasına dönmemiş olacak ebabil…Aşk, lafını söylemek değil safını belli etmektir, bunu böylece bil…

Aşk, insanoğlunun kalbinde hala şarkılarını söylemeye devam ediyor.  Siz de Hayata Aşkla Dokunmaya Var mısınız?


Uzun, zorlu ve yorucu bir aradan sonra herkese merhabalar :) Biliyorum bir ara iyi giderken sonrasında, ne yazık ki, "bu sene bloguma daha çok yazacağım" söylemlerimi haksız çıkarırcasına yine boşladım :( Ama yaz geliyor, havalar arada bozsa da daha iyi olmaya başlıyor. Yani okumak ve düzelecek morallerle bloglama isteğimin daha da artacağına inanıyorum... ümit ediyorum :D Neyse, dağılmadan konumuza giriş yapayım ben ;) Bugün sizlerle Hayat Yayınları'ndan çıkan ve okurken önce şaşırtan daha sonra da oldukça keyif veren kitabımızın yorumunu paylaşacağım. Ama öncesinde isterseniz kitabımız hakkında biraz bilgi edinelim: