Yeni yılda hem her şeyden haberiniz olsun hem de moda ve yeni keşifler sizden sorulsun!

Haberleri takip etmek için kullanılabilecek en iyi uygulama Hürriyet E-gazete olsa gerek. Hem basılı gazete okuma keyfini yaşarken, hem de güncel haberlere ulaşabilme imkanı sunuyor. Uygulamanın son güncellemeleri ile de; hava durumuna, burcuma, finans haberlerine ve sinema rehberine ulaşabiliyorum. Hürriyet E-Gazete'nin en güzel yanı da (sona sakladım) bir sonraki günün haberlerini 00:00'da alınıyor olması.
Şimdi de sizi Hürriyet E-gazete'nin yılbaşı paketi ile tanıştırmak istiyorum. Bu pakette Hürriyet E-Gazete'nin yanı sıra, Elle ve Atlas dergilerinin dijital kopyası var :)
Haberleri ve gündemi hem gazete okuma keyfini yaşayarak takip etmek isteyenler, hem de ben gazetemi okurken bir yandan da falıma da bakarım, filmlerden de haberim olur diyenler yılbaşı paketini kaçırmasın derim! Hem de kısa bir süre için sunulan bu paketi alıp, gazete keyfini sürerken modayı Elle ile takip de edebilir, Atlas okuyarak da farklı keşifler yaşayabilirsiniz.
Yeni yılda sevdiklerine sevdiğin şeyleri hediye etmek de adettendir. Siz de arkadaşlarınıza ve gazetesiz olmaz diyen aile üyelerinize 6 aylık veya 1 yıllık versiyonları olan Hürriyet E-Gazete paketlerinden birini hediye edebilirsiniz. Her gün kullandıkça sizi hatırlasınlar:)
Daha ayrıntılı bilgi almak için sitelerini ziyaret edebilirsiniz.
Bir boomads advertorial içeriğidir.

SAHRA by BURCU DEMET | KİTAP ve YAZAR TANITIM

Herkese selamlar :)

Bugün sizlerle okumaya yeni başladığım kitabımı ve yazarını tanıtacağım... Aslında Hissiz'den önce okumayı planlıyordum. Nedense daha kitapların hiçbirini almadan çıkış sırasına göre okuyayım diye düşünmüştüm. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı, çünkü gittiğim yerde ne yazık ki Sahra'yı bulamamıştım ama Hissiz zaferiyle ayrılabilmiştim. Ki Hissiz'de de bu şanssızlığımı gördüm. Çünkü sevgili yazarımız Sahra karakterine güzel bir gönderme yapmıştı son anda ;)

Kitabımız benim için oldukça şaşırtıcı ilerliyor ama nedenini ve daha fazlasını yoruma saklıyorum :D Siz de hazırsanız kitabımızı ve yazarımızı tanıyalım:

HİSSİZ by LEMARİZ MÜJDE ALBAYRAK | YORUM


Herkese merhabalar :)

Yorumumuza geçmeden önce buraya tıklayarak... kitabımızın konusuna bakabilir ve yazarımızı tanıyabilirsiniz :)

Yeni yıla girmeden, nihayet, üzerimdeki şu "kitap okuyamama lanetini" kırabildim ve sonunda Hissiz'i bitirdim! *zafernidaları* :D İnstagramda gördüyseniz, birçok defa kitabı elime almama rağmen ya sınavlarım ya ödevim ya da hasta olmam sebebiyle ilk sayfalardan öteye gidememiştim. Ki ben bu kitabı okumayı tee kaç zamandan beri bekliyordum, hele hele Alexander ile tanışmayı... *.* Bu nedenle iyileşir iyileşmez kitabı elime aldım ve artık bitireceğim dedim. Zaten elime aldığım aynı gün içerisinde, su gibi akarak, bir günde bitti ;)

Ah, ah, ah... Ne desem bilmiyorum cidden. Çok farklı duygular yaşatan ve okudukça zamanın nasıl geçtiğini farkettirmeden biten bir kitap oldu benim için Hissiz. Ama itiraf ediyorum kitabın ilk sayfalarında böyle düşünmüyorum. Hatta bir ara bitirebilecek miyim diye küçük bir tereddüte düşsem de öyle bir yere geldim ki, resmen dönüm noktası oldu kitap için ve gerisinde de kitap su gibi aktı gitti. Sayfaları nasıl hunharca çevirip bir çırpıda okuduğumu sonuna geldiğimde anladım :)

Yorumumuzun derinliklerine inmeden biraz da konumuza bakalım ve daha sonra kaldığımızdan yerden devam edelim:

HİSSİZ by LEMARİZ MÜJDE ALBAYRAK | KİTAP ve YAZAR TANITIMI

Herkese merhabalar :)

 Bugün sizlerle Hissiz kitabımızın konusundan ve yazarından bahsedeceğim. Ve tanıtımızdan kısa zaman sonra da yorumumu sizlerle paylaşacağım :D

Ayrıca bundan sonra şansım açılır da darısı diğer bekleyen tonlarca kitabıma olur umarım. Neyse, daha fazla bekletmeden sizi güzel kitabımız ve yazarımızla başbaşa bırakıyorum:

RUSH TOO FAR by ABBI GLINES | TOO FAR #4


Serinin daha önceki kitaplarının yorumlarına bakmak isterseniz aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz... ;)





Ait olduğu serinin dördüncü ve
çiftimizin de son kitabıdır.

İlk başta aslında okusam mı okumasam mı diye sadece bir an için aklımdan geçirmedim değil. Çünkü biliyorsunuz ki bu tip kitaplar genelde ilk kitaptan farklı bir şey anlatmazlar. Bu nedenle ilk duyduğumda sadece bir an için tereddüte düştüm ama Küçük Kız'la konuştuktan sonra o anlık tereddüt de kalktı. Hoş zaten Rush aşkına her türlü tereddüt mereddüt demeden okuyacaktım, bir de Küçük Kız'm bana olayların ne kadar farklı ve ilk kitapta bilmediğimiz, tahmin etmeyeceğimiz şeylerin olduğunu söyleyince üçüncü kitabı bitirir bitirmez ara vermeden başladım :) Ve bayıldım! *.*

Konumuzu zaten biliyorsunuz, o nedenle kısa bir yorum olacak ama gelin birlikte biraz hoşuma giden şeylere bakalım:

GİTTİM GÖRDÜM: 2014 TÜYAP KİTAP FUARI

Herkese merhabalar :)

Biraz geç bir yazı oldu ama bu sene de yazmazsam olmazdı bence. O nedenle geç meç dinlemedim ve sizin için 1 yıl aradan sonra bir Tüyap yazısı yazdım ^^ Ben bu sene pek denk gelemesem de umarım sizin için oldukça keyifli geçmiştir Tüyap :) Tamam, daha fazla sizleri bekletmeden başlıyorum...

Yoğun bir vize dönemi sonrası tam da sınavlarımın bittiği ertesi sabah Pazar günü gittim Tüyap'a. Kapanmadan bir yetişme fırsatım oldu şükür. Çünkü vize dönemi zaten sıkıntılı bir dönemken bir de gitmekten keyif aldığım fuar zamanına denk gelince halimi siz tahmin edin! Öyle bir dönemdi ki haftasonları bile sınavlarım oluyordu ve resmen gece-gündüz okuldaydık -_-

Tüyap'ın olduğu şehirdeyken gidememek... hele hele sevdiğin yazarların ya da arkadaşlarının orada olduğunu bilmek :( Neyse, bu acı verici konuyu unutmak istediğimden o güne geçme istiyorum ;) Ve sonrasında da sizlerle kendi kulemi paylaşacağım. Bir de farkettim ki ben ne geçen seneki fuarı ne de bu seneki CNR eğlencemi yazabilmişim :( Onları yazamayacağımdan yazının sonunda sizlerle o zaman aldıklarımı paylaşacağım :)

Hepinize şimdiden keyifli okumalar ve aralarında okuduklarınız varsa lütfen fikrinizi belirtmekten çekinmeyin :) Hazırsanız başlıyorum:

FOREVER TOO FAR by ABBI GLINES | TOO FAR #3


Serinin önceki kitaplarının yorumlarını aşağıdaki linklere tıklayarak okuyabilirsiniz... ;)





Serinin üçüncü kitabıdır.
Aşkın ötesini tatmaya hazır olun! *.*

Bu yazar gerçekten çok iyi! Nasıl bir yazmak, nasıl bir karakter yaratmak ve nasıl bir aşk bu? Her defasında kendime Rush'ı daha ne kadar sevebileceğimi soruyorum ve her defasında yazarımız sınır dediğim yerin ötesine geçirtiyor ve onu daha da fazla sevmemi sağlıyor. Ahh, eğer Rush gerçek birisiyse cidden kim öğrenmek istiyorum. Zira insan onun gibi birini tanıdıktan sonra daha azına razı bile olamıyor ki! Bu kitap cidden çok iyiydi. Hele de ikinci kitap tam istediğim gibi ve yetmez gelmişken... Bu yorum sonrasında anında Rush Too Far'ı yiyip bitireceğim, öhö höh, yani okuyup bitireceğim ve o zaman sağ kalırsam onun yorumunu da yapacağım :D

Şimdi biraz ara verelim ve bakalım kitabımızda neler oluyor: