THE 100 by KASS MORGAN | KAPAK TANITIM (COVER REVEAL)

Herkese merhabalar... :)

Bugün sizlerle hem aramıza yeni katılan yayınevimizi hem de onun Eylül ayında çıkacak olan ilk kitabını paylaşacağım. Peki kim bu yeni yayınevi derseniz... kendilerini aslında tanıyorsunuz ;) Kendileri Beyaz Balina Yayınları'nın gençlere hitap eden alt markası... Daha iyi ifade etmek için tanıtımı onlara bırakıyorum:

" Kim demiş gençler okumuyor diye…

Gençler artık dünyanın kitabını okuyor. Ve onları Dünya'nın en kaliteli gençlik kitaplarıyla buluşturmak için kolları sıvayan ekibimiz yepyeni bir markayla karşınıza çıkıyor: Go! Aşk, gerilim, macera, bilimkurgu, fantastik edebiyat, distopya kitaplarının en iyi örneklerini her yaştan gencin beğenisine sunmak için yola çıkan Go! ekibi bu keyifli yolculukta kendilerine eşlik edecek olan kitap âşıklarına şimdiden teşekkür eder… "

 Yayınevimizi tanıdığımıza göre şimdi de sıra geldi kitabımızın kapağına ve kitap-yazar tanıtımımıza :) Herkese şimdiden keyifli okumalar ;)

ÇİLEK MEVSİMİ by BURCU BÜYÜKYILDIZ | KAPAK TANITIM (COVER REVEAL)


Herkese haftanın ilk gününden merhabalar :) 

Buün sizlerle tatlı mı tatlı bir kitabımızın kapak tanıtımını paylaşacağız. Tabi sadece kapağımız değil, kitabımızın konusunu ve yazarımızın tanıtımını da paylaşacağız ;) Bu arada turunu yapacağımızı da söylemiş miydik? :D 

Tamam, sizleri daha fazla bekletmeden tanıtımımıza geçiyorum. Herkese keyifli okumalar...

KURŞUN (BULLET) by LAURELL K. HAMILTON


Tanıtım:

Hayatım boyunca aklımı yitirmeye en yaklaştığım an, o andı. Ortada öldürülebilecek bir beden yokken, biriyle nasıl savaşabilirdiniz ki? Üstelik en güçlü ölümsüzlere hükmeden bir düşmanla!

Ben Anita Blake. Yakın zamana dek, St. Louis'de birçok kişiye göre normal bir hayat sürdürmeye çalışıyordum. Tabii, yasal bir vampir avcısı olarak görev yapan birinin yaşamı ne kadar normal olabilirse! Ancak hiç beklemediğim bir anda geçmişimden bir vampir yeniden hayatıma girdi. Karanlığın Annesi. Aslında herkes onun öldüğünü zannediyordu. Fakat Karanlığın Annesi, vampirlerin ilki ve karanlık yaratıcının ta kendisiydi. Ve tahmin edersiniz ki, bir tanrıyı öldürmek hayli zordu.

Karanlığın Annesi, yeni bir bedene kavuşmak istiyordu. Ancak ele geçirmek istediği bedenin zaten bir sahibi vardı. Ben. Ve eğer Karanlığın Annesi bedenimi ele geçiremezse öyle korkunç şeyler yapmayı planlıyordu ki, o bedenin bir daha bana bile faydası olmayacaktı.



Serinin 19. kitabıdır.
 Matthew *.*

Nerden başlasam ki? Gerçekten de bu serinin çektiği eziyeti başka bir seri çekmiş midir daha? Yok geç çıkarırlar, yok kapağı kötü olur, yok çevirisi baştan savmadır, o da olmadı özel isimler de çevirilir ve sonunda tüm okuma zevkimizi alırlar :( Cidden kitabın başındaki o ani kısımlar ve sonunun aceleye gelmesi dışında genel olarak kitabımızı çook sevdim. Sevdim ama okumak saydığım nedenlerce tam bir hezimete döndü ne yazık ki T.T Devam kitaplarını orjinal dilden okuyacağım sanırım çünkü çeviri sağolsun daha da zevk alabilecekken ve daha keyifli bir okuma yaşayabilecekken kitabın çoğu yerinde "acaba burada ne demiş" diye düşündürerek bunu mahvetti -_- Neyse, dediğim gibi çeviriyi bir kenara bırakıp konu ve olaylar açısından bakarsak kesinlikle oldukça şaşırtıcı, bolca kahkaha ve yer yer de her zamanki gibi sinir ediciydi ama sevdim :D

Gelin konumuzdan bahsedelim, daha sonra da artıları eksilerine tekrar dönelim: