TEHLİKELİ KIZIL by TARRYN FISHER | ÖN OKUMA PARTİSİ


Hepinize iyi akşamlar :)

Ayın üçüncü ve son Ön Okuma Partisi'ne hoşgeldiniz! Sizlerle ön okumamızı paylaşmadan önce, diğer parçalarını okumanız için Parti Takvimimizi, sonrasında ön okumamızı ve son olarak da kitabımızı kazanmanız için rafflecopter'ı paylaşacağım ;)


Parti Takvimi

23 Şubat - 2 Mart 2014
 4. Gün: Yorum Durağım


Takvimimizi paylaştığımıza göre şimdi de sıra geldi ön okumamıza. Herkese keyifli okumalar:

SINIRLARI ZORLAMAK (PUSHING The LIMITS) by KATIE McGARRY | YAZARIMIZ HAKKINDA BİLMEDİKLERİMİZ ve YORUM


Turumuzun üçüncü gününden herkese herkese iyi akşamlar :)

Bugün sizlerle bizim için özel bir anlamı bulunan kitabımıza dair yorumumu paylaşacağım, tabi yanında yazarımıza dair birkaç ilginç ve bilmediğiniz bilgiyi de ;) Ama öncesinde tur takvimimizi sizlerle paylaşacağım ki bugünkü turumuzu tamamlayabilesiniz. Bir de en sona imzalı kitap çekilişimize katılmanız için rafflecopter'ı ekleyeceğim. Onu da unutmayın :)


Echo Emerson ile Tanışalım + Yorum


Yazarımız Hakkında Bilinmeyenler + Yorum



Takvimimizi de gördüğümüze göre yazarımız hakkında bilinmeyenlerle turumuza başlayabiliriz:

CEHENNEM by JAMIE McGUIRE | ÖN OKUMA PARTİSİ


Herkese bu ayın ikinci partisinden merhaba! :)

Bugün sizlerle Cehennem Ön Okuma Partimizin ikinci kısmını paylaşacağım ve bugün de Tehlikeli Kızıl'a başladık. O da yakında sizlerle olacak ;) Bu arada ön okumamızın bu kısmını okumadan önce ilk parçası için Tuğçenin Kitaplığı'na uğramayı unutmayın :) Ve de en sonda bulunan Cehennem için başlattığımız rafflecopter'a katılmayı unutmayın...


Parti Takvimi

22-26 Şubat 2014

 4. Gün:  Anime ve Kitap Sever
5. Gün: Yorum Durağım


Takvimimizi de paylaştığımıza göre ön okumamıza başlayabiliriz. Herkese keyifli okumalar ve en sonda bulunan çekilişimize katılmayı unutmayınız:

DERİN SULARLA ŞEYTAN ARASINDA by APRIL GENEVIEVE TUCHOLKE | DİĞER BLOGLAR NE DEMİŞ ve YORUM


Tüm herkese iyi akşamlar :)

Bugün sizlerle Parodi Yayınları'ndan çıkan ve turunu yaptığımız Derin Sularla Şeytan Arasında kitabımızın hem yorumunu hem de başka blogların düşüncelerini paylaşacağım. Ama öncesinde geleneksel tur takvimimizi ve en sonda da çekiliş için rafflecopter'ımızı paylaşacağım. Herkese bol şans ve keyifli okumalar! :D


Tur Takvimi

17.02.2014

Yayınevi Kitaplarının Tanıtımı + Yorum: Kitapların Tatlı Cadısı 

Kitaptan Özel Bölüm + Yorum: Saklama Kabı

Başka Bloglar Ne Demiş + Yorum: Kördüğüm Hayaller


 Öyleyse turumuza başlayalım:

#direnAŞK by ALİ BOLAT | ÖN OKUMA PARTİSİ


Herkese bir aradan sonra tekrar merhabalar :)

Sevgili bilgisayarım bozulduğu için ne yazık ki blogumla pek fazla -hatta neredeyse hiç- ilgilenemiyorum ne kadar istesem de. Ve oldukça da yorum birikti ama umuyorum kısa zamanda düzelecek durumu :( Neyse... konumuza dönersek, bugün sizlerle daha önce yaptığımız Ön Okuma Partisi'nin yeni kitaplarla devamı olan etkinliğimizi paylaşacağım. Bu etkinlikteki ilk kitabımız Yabancı Yayınları'ndan çıkan -yanılmıyorsam dün Penguen Kitapevi, bugün ise tüm D&R'larda- #direnAşk kitabı olacak :) Ben ön okumada üçüncü durağınızım, yani bu ön okumayı okumadan önce daha önce paylaşılmış diğer iki ön okumaya göz atmanız gerekiyor. Merak etmeyin, takvimimiz yardımıyla ön okumalara kolayca ulaşacaksınız! ;)


Parti Takvimi

05-09 Şubat 2014

5. Gün: Yorum Durağım


Ve şimdi de sıra geldi ön okumamıza! Herkese keyifli okumalar ve en sonda bulunan rafflecopter yardımıyla çekilişe katılmayı unutmayınız: