LABİRENT: ÖLÜMCÜL KAÇIŞ (The MAZE RUNNER) by JAMES DASHNER | ALINTILAR ve YORUM


Herkese iyi akşamlar :) 

Sizlerle daha önce turumuzun ilk gününde çekiliş için bir araya gelmiştik. Bugün ise sizler için kitabımızı yorumlayacağım ve kitabımızdan birkaç alıntı paylaşacağım. Ama öncesinde tur takvimimizi ve en sonda da çekilişe katılmanız için rafflecopter'ı paylaşacağım.


Tur Takvimi

26.01.2014

Alıntılar: Kördüğüm Hayaller

Yabancı Bloglar Ne Demiş: Yorum Durağım

Super Six Sunday: Kitap Avcısı




Öyleyse öncelikle alıntılarla başlayalım:

LABİRENT: ÖLÜMCÜL KAÇIŞ (The MAZE RUNNER) by JAMES DASHNER | ÇEKİLİŞ


Herkese iyi akşamlar :)

Bugün sizlerle yeni turumuz olan Labirent: Ölümcül Kaçış'ın çekilişine katılmanız için gerekli rafflecopterı paylaşacağım. Ama öncesinde tur takvimimizi paylaşacağım ve süpriz, hoş gifimizi de unutmayalım ;) 


Tur Takvimi:

24.01.2014

Kitap Tanıtım: Kitaplarım ve Ben

Yazar Tanıtım: Tuğçe'nin Kitaplığı



Takvimimiz yardımıyla bu günkü turu tamamlamayı unutmayın ;) Şimdi sıra geldik rafflecopter çekilişimize... :D Herkese bol şans! 


Bizi takip etmeye devam edin... Ve bir dahaki görüşmemize kadar kendinize, kitaplarınıza iyi bakın ;)
a Rafflecopter giveaway

İLK DEFA (LOSING IT) by CORA CARMACK | YORUM


Pena Yayınları'ndan çıkan ve turunu yaptığımız İlk Defa by Cora Carmack kitabımız hakkında yorumumu yapacağım akşamdan herkese merhabalar :) 

Bugün sizlerle kitaba dair yorumumu paylaşacağım turumuz kapsamında ama öncesinde sizler için tur takvimimizi yayınlayacağım. Bu arada daha öncesinde Ön Okuma'mızı göremeyenler buraya tıklayarak... ön okumaya ulaşabilirler ;) Herkese keyifli okumalar ve bugünkü turu tamamlamayı unutmayınız :D


Tur Takvimi

23.01.2014

Yazar Söyleşisi: Yorum Durağım

Dream Cast ve Playlist: Saklama Kabı




Yetişkin okuyucular içindir.
Ait olduğu serinin ilk kitabıdır.
Keyifli okumalar... :)

Kitaba ilk başladığımda her şeyin çok hızlı geliştiğini düşündüm. Ve okudukça şaşkınlığım arttı. Aslında kitabı daha önce TugceninKitaplığı'nda yorum olarak okumuş ve beğenmiştim. Bu nedenle elime aldığımda kapağı dışında hiçbir şeye dikkat etmeden okudum. Ayrıca okurken daha önce aklımda kalanların da zamanla uçtuğunu farkettim. Bu sebeple sanırım daha bir keyifli oldu okuması benim için. Kendimi hazırlamadan okuduğum için çoğu yerde daha önce başka kitaplarda vermediğim tepkileri verdim ve sonra durup kendi halime güldüm. Kısacası benim için kesinlikle keyifli bir okuma oldu bu kitap. Ve Pena Yayınları ile tanışmam :) Tabi aynı sebeple olmazsa olmaz sinir edici sahneler de daha fazla çileden çıkardı beni ama olsun, kesinlikle sevdim ben bu kitabı ;)

Tamam şimdi duygularıma ara verip kitabımızın konusuna bir göz atalım:

ÖN OKUMA PARTİSİ | SESSİZ İNTİKAM by LAURA LANDON | ÖN OKUMA ve ÇEKİLİŞ


Herkese iyi akşamlar :) 

Dün sizlerle Ön Okuma partimiz kapsamında Sevecek Biri by Addison Moore kitabını paylaşmıştım (okumak için buraya tıklayınız...) Bugünse Sessiz İntikam kitabımızın son durağı olarak bulunuyorum :) Ama öncesinde sizlerle etkinlik takvimizi, kitap tanıtımımızı ve en sonda da çekiliş kodumuzu payalaşacağım.


Etkinlik Takvimi  

Secevek Biri by Addison Moore | 15 – 19 Ocak  



Şimdi sırada kitap tanıtımı sonrasında ön okumamız ve en sonda da çekilişimiz var. Herkese keyifli okumalar ve bol şanslar!:

İLK DEFA (LOSING IT) by CORA CARMACK | ÖN OKUMA


Herkese tekrardan iyi akşamlar :)

Bugün sizlerle turumuzun ikinci gününde kitabımızın ön okumasını paylaşacağım. Ama öncesinde geleneksel olduğu şekilde tur takvimimizi bugünkü turumuzu tamamlamanız için paylaşacağım. Ve çekiliş için de takipte kalın ;)


Tur Takvimi

19.01.2014

Alıntılar: Kitaplarım ve Ben





Öyleyse başlayabiliriz. Şimdiden keyifli okumalar hepinize :) Ve tur takvimimiz yardımıyla bugünkü turumuzu tamamlamayı unutmayın:

ÖN OKUMA PARTİSİ | SEVECEK BİRİ by ADDISON MOORE | ÖN OKUMA ve ÇEKİLİŞ


Bir zamanlar buralarda bir blogger vardı, sonra uzaya yaşamaya gidince her şeyi unuttu... Sınavlarım başladıktan sonra neredeyse hayatla ilişkim kesildi. Ve uzun bir süredir hiç bir şekilde görüşemiyoruz ve hala devam ediyorlar ne yazık ki T.T Ama ne olursa olsun bu etkinlik kaçmaz dedim ve bir kaçamak yaparak çok sevdiğim dört blogger arkadaşımla birlikte etkinliğe katıldım. :)

Bu etkinlikten kısaca bahsetmem gerekirse, biz 5 blogger bu ay içerisinde sizler için Aspendos Yayınevi'nden çıkacak 3 kitabı size kısa ön okumalarla tanıtmaya ve çekilişle hediye etmeye karar verdik! :D Bugün Ön Okuma Parti'mizin Sevecek Biri kitabının son okuma parçasını ben yayınlıyorum. Ama merak etmeyin size vereceğim etkinlik takvimi sayesinde daha önceki ön okuma parçalarını da okuyabileceksiniz. Tekrar hatırlatıyorum ben kitabımızın son durağıyım, o nedenle diğer ön okumaları okumayı unutmayın sırasıyla ;) Ve son olarak... sonda bulunan rafflecopter yardımıyla çekilişimize katılmayı da unutmayınız :)

Öyleyse ilk önce takvimizle başlayalım:


Etkinlik Takvimi

Secevek Biri by Addison Moore | 15 – 19 Ocak  

1.Gün: Tuğçe'nin Kitaplığı
2.Gün: Anime ve Kitap Sever
3.Gün: Yorum Durağım
4. Gün: Küçük Kızın Büyük Kütüphanesi
5.Gün: Kördüğüm Hayaller

Sessiz İntikam by Laura Landon | 16 – 20 Ocak

1.Gün: Tuğçe'nin Kitaplığı
2.Gün: Anime ve Kitap Sever
3.Gün: Yorum Durağım
4.Gün: Küçük Kızın Büyük Kütüphanesi
5.Gün: Kördüğüm Hayaller

Mabet by Sara Fine  | 17 – 21 Ocak

1.Gün: Tuğçe'nin Kitaplığı
2.Gün: Anime ve Kitap Sever
3.Gün: Küçük Kızın Büyük Kütüphanesi
4. Gün: Yorum Durağım
5.Gün: Kördüğüm Hayaller



Sıra ön okumamıza geldi öyleyse :) Herkese keyifli okumalar ve en sonda bulunan çekilişimize de katılmayı unutmayınız ;)