TANITIMLAR VE ÖN OKUMALAR: Volume 5


Herkese merhabalar :)

Uzun bir süredir yorum yazmıyorum ama bolca kitap okuyorum. Aradan zaman geçince insan yazmakta bir zorluk çekiyor. Umuyorum ki onu atlattığımda okuduklarıma yorumlarım gelecek :)

Ama bugün konumuz bu değil elbet ;) Bugün sizlerle yeni kitaplarımı tanıtarak paylaşacağım. Hepsi bir fotoğrafta değil, çünkü parça parça aldım onları :D Ve muhtemelen uzun bir post olacak :) Şimdiden sabrınız için teşekkürler ;)

Öyleyse hade bakalım, kitaplarımıza bakalım!:

6. GÜN | KAIKEN by JEAN - CHRİSTOPHE GRANGE | YORUM


Herkese iyi akşamlar! :)

Uzuuun bir aradan sonra tekrar kitap yorumu ile karşınızdayım :) Bugün sizlerle tur kapsamında daha önce Video, Ön Okuma ve Çekiliş'ini paylaştığım kitabımızın yorumunu paylaşacağım :D Bu arada, yorumdan önce Ön Okuması'na göz atmak isterseniz buraya tıklayınız... ;)


Tur Takvimi:

24.07.2013

Konuşan Kitaplar Kızlarına Göre Kaiken: Kitap Avcısı




Vaoow... Ne kitaptı ama! O.O Grange her zaman olduğu gibi bize yine muhteşem bir  heyecan yaşattı. Bu adamın tarzı da sert aslında ve pek anlaşamam normalde bu tarzla. Yine de söz konusu Grangé olunca insan ister istemez seviyor. Ve dediğim gibi benim favorim "Kızıl Nehirler"i kesinlikle ama bu kitabı da oldukça iyi! ;) Hele sonu, gerçekten beklemediğim ve üstünde ne düşünebileceğimi tam olarak bilemediğim bir şekildeydi.

Tamam, bir nefes alalım ve kitabımızın konusuna bir göz atalım isterseniz birlikte:

Pink Floyd'un kurucusu Roger Waters İstanbul'da, davetiye kazanma şansı Hürriyet Dünyası'nda!


Sizlere harika bir haberim var!

Şimdiye kadar yapılmış en büyük sahne gösterisi ile İstanbul’da 4 Ağustos akşamı hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan ‘The Wall’ dev prodüksiyonu, izleyenlere unutamayacakları saatler yaşatacak görsel şovları ve tabii ki efsanevi müzisyen Roger Waters’ın adeta marş haline gelmiş parçaları ile İTÜ Stadyumu’nda olacak.

Pink Floyd’un kurucusu Roger Waters’ın albümleri ile aynı adı taşıyan ve konserde tüm ‘The Wall’ albümünün muazzam bir şölen ile gerçekleştireceği konser için şimdiye kadar eşi benzeri görülmemiş büyüklükte bir sahne ve Berlin duvarını temsil eden 110 metrelik bir duvar kurulacak. Roger Waters turneye adını veren o meşhur duvarı İstanbul’da 199. kez yıkacak. Daha önce benzeri görülmemiş özel efektlerle donatılmış duvarın gölgesinde ise  ‘’Another Brick in The Wall’ parçasını sürpriz bir ekip Roger Waters ile seslendirecek.

Şarkıları kadar görsel şovları, ışık sistemi ve seyircisini adeta şaşkına çevirecek daha bir çok sürprizi içinde barındıran konser için 140 tonluk prodüksiyon malzemesi İstanbul’a 75 tırla gelecek.

Şimdiden görmek için sabırsızlandığım bu eşsiz organizasyona katılmak için tek yapmanız gereken 30 Temmuz’a kadar www.hurriyetdunyasi.com adresine üye olmak/giriş yapmak. Başvuran her 100. kişiye olmak üzere, toplamda 5 kişiye çift kişilik davetiye hediye ediliyor.

Siz de benim gibi “Böyle konser bir daha gelmez” diyorsanız elinizi çabuk tutun ve hemen Hürriyet Dünyası’na tıklayın.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

2. GÜN | KAIKEN by JEAN - CHRİSTOPHE GRANGE | ÖN OKUMA, VİDEO VE ÇEKİLİŞ


Güzel bir pazar gününden merhaba! :)

Bir süre aradan sonra turlarımız kaldıkları yerlerden devam ediyor... Bu seferki turumuz Doğan Kitap'tan çıkan ve herkesin bildiği, başarılı yazar J.C. Grangé'nin yeni çıkan kitabı "Kaiken

Bu turda ben sizler için öncelikle, her zaman olduğu gibi, bugünkü tur takvimimizi, daha sonra yazarımızla ilgili videomuzla ön okumamızı ve son olarak da çekişimize ait rafflecopter'ı paylaşacağım! :D Öyleyse başlayalım, herkese keyifli okumalar ve bol şanşlar... :)


Tur Takvimi:

21.07.2013

Ön Okuma & Video: Kördüğüm Hayaller

Grangé Kitapları: Kitap Avcısı

Super Six Sunday | Kaiken'i Okumak İçin 6 Sebep: Küçük Kızın Büyük Kütüphanesi


Öncelikle yazarımızla kitabımız Kaiken hakkında yapılmış bir röportaja bir göz atalım ;)

Görevimiz Diesel Reboot!


Diesel, yakın zamanda yeni bir kampanyaya, daha doğrusu bir projeye başladı. #dieselreboot projesi Diesel’in diğer işleri gibi oldukça yaratıcı ve cesur.

Projenin merkezinde tumblr var. dieselreboot.tumblr.com adresine girdiğinizde Diesel size moda ile ilgili çeşitli görevler veriyor. Bu sayede Diesel bir marka gibi değil özgürce konuşabildiğiniz bir platform gibi davranıyor ve insanların, özellikle Y kuşağının bu platformla kendini daha iyi ifade etmesini sağlıyor.

Mesela bu haftaki görev: "What makes an icon?" yani; “Bir ikonu ikon yapan nedir?” Siz soruya kendi tumblr’ınıza yüklediğiniz görsellerle cevap verebiliyor, farklı hashtag’lar kullanarak Twitter, Instagram ya da Vine üzerinden paylaşımda bulunabiliyorsunuz.

Paylaştığınız içerikler Diesel Reboot tumblr sayfasında yer alıyor. Böylece paylaşımınız milyonlara ulaşırken bakış açınız Diesel’in tumblr sayfasında boy göstermiş oluyor.

Proje, lansmanında “Hikayemi kendim yazarım.” “Yaratıcılık benim silahımdır.” gibi bizim Gezi Parkı olayları nedeniyle aslında çok da yabancı olmadığımız kavramları kullanması açısından oldukça ilginç.

Siteye bir göz atın derim. Projenin manifestosu ise burada: jeanslab.tumblr.com

Bir bumads advertorial içeriğidir.

LOST by M. LATHAN | KİTAP ve YAZAR TANITIMI, SORU-CEVAP


Herkese hayırlı Ramazanlar :)

Bugün sizlerle önce kitabımızın ve yazarımızın tanıtımını yapacağım, daha sonra yazarımızla yapılan bir röportajı ve en sonda da benim yürütmediğim ama devam eden Amazon ya da Barnes&Noble'dan 45$'lık hediye çeki veren rafflecopter'ı paylaşacağım :)

Keyifli okumalar! :D Ve... bol şanslar ;)

WE ARE MADE of STARDUST by MIMI STRONG | KİTAP VE YAZAR TANITIMI, ÇEKİLİŞ


Herkese kısa bir aradan sonra merhaba :)

Bugünkü konuğumuzun kapağı aslında yukarıdaki afişimize benzerdi ve ben de tura sırf kapak için katılmış olabilirim ^.^ Tabe, yayın öncesi bir süpriz ve yeni bir kapak geldi! =D Aslında bu da hoş hani... de kararsız kaldım işte ;) 

Ayrıca oldukça şaşırtıcı ve güzel bir süprizle kitabını göndererek sevindiren yazarımıza da çok teşekkür ediyorum. Thanks, Mimi! :)

Neyse daha fazla konuşmadan, kapak konusunda kararı size bırakıyorum. Bu arada sonda bulunan çekilişimize katılmayı da unutmayınız:

THE SPIRAL ARM by PETER BOLAND | KİTAP VE YAZAR TANITIM, ÇEKİLİŞ


Herkese iyi akşamlar :)

Açıkçası kitabın konusu oldukça ilgi çekici ama, sanki yazar biraz dağınık yazıyor gibi :) Yazar demişken, ne kadar gizemli biri. Hiçbir yerde fotoğrafı ya da ona düzgün ulaşabilceğimiz bir şeyi yoktu :D

 Neyse daha fazla bekletmeden kitabımıza bakalım... ve sondaki çekilişe de katılmayı unutmayınız ;)